18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    iPad 3: Οι τελευταίες φήμες και οι ετοιμασίες της Apple για το event

    Όσο πλησιάζει η Τετάρτη, ο τεχνολογικός μας κόσμος γεμίζει με φήμες για το νέο iPad 3. Κι όσο η Apple προετοιμάζει το χώρο για το event στο Novellus Theater του “Yerba Buena Center for the Arts” στο Σαν Φρανσίσκο, τόσο οι πληροφορίες που διαρρέουν για τη νέα συσκευή μάς κάνουν να παθαίνουμε… overdose.

    Το CNET δημοσίευσε πριν λίγες ώρες φωτογραφίες από τις ετοιμασίες της Apple στο Σαν Φρανσίσκο. Μια από αυτές, που δείχνει την είσοδο του κέντρου, το οποίο “βάφεται” στα χρώματα του “μήλου” είναι η ακόλουθη.

    Όσον αφορά τώρα τις διαρροές για τη νέα συσκευή, η τελευταία φήμη μάς αρέσει αρκετά και αναφέρει πως η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Apple σ’ αυτή θα είναι ίδια με αυτή που ακολουθεί στο iPad 2. Το iPad 3, δηλαδή, θα διατεθεί στις ίδιες χωρητικότητες με αυτές που διατίθεται το iPad 2 και στις ίδιες τιμές. Επιπλέον, κάποιοι αναφέρουν ότι η αμερικανική εταιρεία θα διαθέσει μαζί με τη νέα συσκευή και μία νέα έκδοση του iPad 2 στα 8GB, κάνοντας την ταμπλέτα της προσιτή σε ακόμη περισσότερο κοινό.

    Άλλες φήμες θέλουν τη νέα ταμπλέτα σύντομα να “τρέχει” το iOS 6.0, το οποίο φαίνεται ότι ήδη δοκιμάζουν κάποιοι υπάλληλοι της αμερικανικής εταιρείας στο Cupertino, ενώ υπήρξαν και διαρροές που αναφέρουν ότι, πιθανότητα, η ονομασία της συσκευής θα είναι iPad HD (λόγω της high definition οθόνης του, που οι πληροφορίες θέλουν να έχει ανάλυση 2048×1536 pixels).

    Φυσικά, οι φήμες είναι ακόμη δεκάδες και, πραγματικά, δεν ξέρουμε ποια να πρωτοαναφέρουμε: LTE έκδοση… ταχύτερος – quad-core;- επεξεργαστής… υποστήριξη Siri... έλλειψη home button… κάποιες από αυτές είναι πιθανόν να επιβεβαιωθούν, τα πάντα όμως θα βγουν στο φως την προσεχή Τετάρτη. Το ραντεβού μας είναι κλεισμένο για τις 8μ.μ. Μην το χάσετε!

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles