16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To iPhone 12 Mini σε ρηχά νερά στην αγορά των Η.Π.Α, παρά τις αισιόδοξες αρχικές προβλέψεις της Apple

    Χωρίς αμφιβολία, η κίνηση της Apple να κυκλοφορήσει μια “Mini” έκδοση της νέας της ναυαρχίδας επικροτήθηκε από τους αναλυτές της βιομηχανίας και τους reviewers, καθώς οφείλουμε να το παραδεχθούμε πως η Apple κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση, δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους χρήστες. Ωστόσο, παρά τις αρχικές αρκετά αισιόδοξες προβλέψεις από την ίδια την Apple, το “Mini” μοντέλο της οικογένειας των iPhone 12 δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και τόσο καλά σε επίπεδο πωλήσεων στην αγορά των Η.Π.Α. Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα που συγκέντρωσε η εταιρεία ερευνών και marketing: Consumer Intelligence Research Partners, οι πωλήσεις του iPhone 12 κινήθηκαν σε πολύ ρηχά νερά.

    Συγκεκριμένα, αν και οι συνολικές πωλήσεις όλων των iPhone 12 έφτασαν το 76% των συσκευών της Apple που πουλήθηκαν στις Η.Π.Α τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, ωστόσο οι χρήστες έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμηση τους περισσότερο στα πιο «μεγάλα» μοντέλα της οικογένειας των iPhone 12. Ειδικότερα, το «core» μοντέλο αποδείχθηκε το πιο δημοφιλές με 27% επί του συνόλου, ενώ το iPhone 12 Mini κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις ένα 6%. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν αναλυτές από τον χώρο της mobile τεχνολογίας, η παράλληλη ύπαρξη του εξαιρετικά πετυχημένου iPhone SE ενδεχομένως να «μπέρδεψε» σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το iPhone 12 Mini δεν τα πηγαίνει καλά σε επίπεδο πωλήσεων εξαιτίας της μικρότερης μπαταρίας, αν και σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του, το Mini αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από γρήγορο και ισχυρό.    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles