16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 12: Οι νέες διαρροές για τα τέσσερα (!) μοντέλα που ετοιμάζει η Apple

    Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρονται σε καθυστερήσεις όσον αφορά το λανσάρισμα τους, δεδομένης της “αναστάτωσης” που έχει προκαλέσει στην παραγωγή η πανδημία, ωστόσο αυτό δε συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει έντονη φημολογία αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα iPhone 12 από την Apple, σίγουρα από τις πιο hot νέες εισόδους που θα δούμε στη συνέχεια του 2020 στο χώρο των smartphones.

    Οι διαρροές αναφέρονται σε τέσσερα μοντέλα με design που παραπέμπει σε iPad, αλλά και διαγώνιο οθόνης, που για το iPhone 12 θα φτάνει τις 5,4 ίντσες (μικρότερο απ΄ό,τι αναμέναμε). Θα υπάρχει ακόμη το iPhone 12 Max με οθόνη με διαγώνιο 6,1 ίντσες, το δε μεγάλο iPhone 12 Pro θα είναι διαθέσιμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε ένα νέο χρώμα (Navy Blue) και σε δύο εκδόσεις 6,1 (Pro) και 6,7 ιντσών (Pro Max).

    Σε όλα τα μοντέλα οι οθόνες θα είναι τεχνολογίας OLED με πιο στενά notches και, στην περίπτωση του Pro, θα υπάρχει και 120Hz refresh rate. Τa Pro θα διαθέτουν κάμερα με LiDAR sensor για πιο γρήγορο autofocus, telephoto camera, όπως επίσης και portrait mode για τα videos, ενώ όλα θα έρθουν με υποστήριξη 5G.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles