15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 14: Τα Public έκαναν το “άλμα” στο “αύριο” των smartphones!

    Είναι στην ανθρώπινη φύση μας να στρέφουμε πάντα το βλέμμα μας στον ουρανό, εκεί που χάνεται η ματιά μας, όσο πιο ψηλά μπορούμε… Χωρίς αμφιβολία, μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που είναι γνωστό ότι της αρέσει να κοιτάζει ψηλά δεν είναι άλλη από την  Apple. Αυτό άλλωστε είναι και κάτι που εδώ και δεκαετίες απεικονίζεται πλήρως στα εξελιγμένα high-tech προϊόντα της! Το iPhone 14 που μας συστήθηκε πρόσφατα (με τα μοντέλα: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max) πραγματοποιεί ένα ακόμη τεχνολογικό «άλμα» στο αύριο της κινητής τηλεφωνίας και μας δίνει τη δυνατότητα να «βουτήξουμε» σε μια σειρά από καινοτόμα features και μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν την on-the-go καθημερινότητά μας ακόμη πιο συναρπαστική! 

    Από το Dynamic Island, που δεσπόζει στο επάνω τμήμα της συσκευής και κάνει το notch πιο… διασκεδαστικό, μέχρι το πανίσχυρο A16 Bionic chipset που βρίσκεται στην καρδιά των Pro και Pro Max, αλλά και τους νέους πιο εξελιγμένους camera sensors μαζί με τις νέες εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες του iOS 16, το iPhone 14 είναι το κορυφαίο smartphone που εκτοξεύει την αδρεναλίνη σε κάθε σας swipe! Και επειδή αδρεναλίνη και iPhone 14 ταιριάζουν απόλυτα, τα Public επέλεξαν τον πιο cool και unique τρόπο, για να υποδεχθούν την άφιξη (ή καλύτερα την… «προσγείωση») των νέων iPhone στη χώρα μας!

    Το πρωινό της 23ης Σεπτεμβρίου, οι Apple Champions του Public που αποτελούν την πιστοποιημένη ομάδα της Apple, αποφάσισαν να υποδεχθούν τα νέα iPhone με ένα τολμηρό άλμα από τα 14.000 πόδια! Μπαίνοντας στο ρόλο των sky divers (και χωρίς φόβο, αλλά με πολύ… πάθος), πραγματοποίησαν ένα συναρπαστικό άλμα, το οποίο μάλιστα καταγράφηκε από το μοναδικό camera setup του iPhone 14 Pro! Το «next-big thing» της Apple δεν «μάσησε» από το μεγάλο ύψος και τις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες (όπως και να το κάνεις ένα παραπάνω κρύο το έχει στα 14.000 πόδια) και κατάφερε να καταγράψει τα πάντα, δημιουργώντας ένα βίντεο (μπορείτε να του απολαύσετε εδώ), το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτόανοικτό (και θα εκτινάξει τους καρδιακούς σας παλμούς)! Μάλιστα, η κορυφαία αυτή εμπειρία ανέβηκε από όλα τις social media platforms του Public, με χιλιάδες θεατές και fans της υψηλής τεχνολογίας να απολαμβάνουν το ξεχωριστό αυτό υπερθέαμα.

    Φυσικά, η γιορτή που στήθηκε από τα Public για τα νέα iPhone δεν περιορίστηκε μόνο εκεί, καθώς ο κορυφαίος retailer στην Ελλάδα διοργάνωσε ένα θεαματικό all-day event στο κατάστημα Public Συντάγματος! Συνδυάζοντας μουσική, κίνηση και ζωντάνια, οι χορευτές που ήταν ντυμένοι στα χρώματα των νέων iPhone, γιόρτασαν μαζί με τους περαστικούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο iPhone, παίζοντας μαζί του και δοκιμάζοντας τις φωτογραφικές του δυνατότητες. O δε tech expert, Τίμος Κουρεμένος, πήρε στη συνέχεια τη σκυτάλη και μαζί με τους Apple Champions ανέλαβε να «μυήσει» το κοινό στα μυστικά της νέας ναυαρχίδας της Apple, παραθέτοντας μοναδικά tips για το πως τα νέα iPhone, μπορούν να κάνουν την κάθε στιγμή σας… διαφορετική!

    Η «iPhone 14 day» στα Public δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με κέφι, χορό, μουσική και άπειρα θετικά vibes, λειτουργώντας ως το πλέον ιδανικό καλωσόρισμα για τα πανίσχυρα flagships της Apple.

    Τα νέα iPhone 14 «προσγειώθηκαν» στα Public και μαζί τους το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε κι εσείς να «βουτήξετε» στο «αύριο» της mobile τεχνολογίας… σήμερα, έχοντας για αφετηρία (τι άλλο;) ένα κατάστημα Public που βρίσκεται δίπλα σας! Είστε έτοιμοι για το «άλμα»; Πάμε!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles