20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 15: Αυτά είναι τα… διαστημικά μοντέλα της Caviar

    Το Halloween πλέον είναι κοντά και η Caviar αποφάσισε να μεταμορφώσει τα νέα iPhone 15, χρησιμοποιώντας πολυτελή υλικά, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο. Φέτος η εταιρεία σύστησε στο κοινό την UFO collection, η οποία αποτελείται από custom-made iPhone 15 Pro και Pro Max designs από διαστημικά υλικά που δεν περνούν απαρατήρητα.

    Η εταιρεία χρησιμοποίησε θραύσματα του μετεωρίτη Murchison, στον οποίο οι επιστήμονες ανακάλυψαν 15 αμινοξέα από το διάστημα. Ο ίδιος ο μετεωρίτης είναι πιθανότατα 7 δισεκατομμυρίων ετών, δηλαδή 4,54 δισεκατομμύρια χρόνια μεγαλύτερος από τη Γη και το Ηλιακό Σύστημα. Πρόκειται για το παλαιότερο υλικό σήμερα στη Γη.

    Το εν λόγω υλικό είναι μέρος του λεγόμενου πλαισίου Alien, το οποίο η εταιρεία έχει συμπληρώσει με δύο άλλες επιλογές, επίσης με θέμα το διάστημα – τα Astral και Starship. Το πρώτο δείχνει μια εικόνα του σύμπαντος, ενώ το άλλο είναι εμπνευσμένο από ένα διαστημόπλοιο. Για αυτά τα σχέδια, η Caviar χρησιμοποίησε μετεωρίτες από τη Σελήνη και τον Άρη, χρυσό 24 καρατίων, τιτάνιο αεροπορικής ποιότητας και ανοξείδωτο χάλυβα.

    Όπως όλα τα προϊόντα της Caviar, έτσι και τα εν λόγω iPhone δεν είναι… προσιτά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν 9.000 δολάρια για να αποκτήσουν μία από τις συσκευές.

    Διαβάστε επίσης:

    Περικοπές και στην Qualcomm! Πάνω από 1.200 απολύσεις φέρνει η μείωση των εσόδων

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles