22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 15 Pro Max εναντίον Galaxy S23 Ultra στo απόλυτο DROP TEST! (video)

    Ύστερα από το launch του iPhone 15 πολύ μεγάλος λόγος γίνεται για την αντοχή του και το πόσο καλά δικαιολογεί την ύπαρξη τιτανίου στο περίβλημα στην έκδοση του Pro Max. Φυσικά καλό το marketing και τα μεγάλα λόγια, όμως πολλές φορές η αλήθεια κρύβεται στα… τεστ (και ενδεχομένως και στους sex pistols). Έτσι λοιπόν το YouTube channel PhoneBuff, ανέβασε ένα video, στο οποίο τεστάρονται οι αντοχές των iPhone 15 Pro Max και Galaxy S23 Ultra σε ένα drop test μέχρι τελικής πτώσεως…

    Ως είθισται όταν βλέπεις ένα smartphone των 1000+ ευρω να σκάει σε τσιμεντένιες επιφάνειες σαν το καρπούζι σίγουρα είναι ένα θέαμα που σου πονάει την ψυχή… ωστόσο, το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο μας αποδεικνύει κατά πόσο το τιτάνιο του iPhone 15 Pro Max είναι πιο ανθεκτικό σε σύγκριση με το αλουμίνιο του S23 Ultra. Από την πρώτη πτώση και στα δύο smartphones υπήρξαν εμφανή ραγίσματα στο πίσω και εμπρόσθιο τμήμα, ενώ το iPhone 15 Pro Max σκόραρε χαμηλότερα σε σχέση με το S23 Ultra στη συνολική αντοχή. Δείτε το video που ακολουθεί και απλώς μην το… δοκιμάσετε στο σπίτι!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles