12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 15 Pro Max: Νέα διαρροή που… δεν αρέσει! Φημολογείται ότι θα διαθέτει ίδιο display & κάμερα με το 14 Pro Max!

    Το επόμενο iPhone όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί παρά να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τους tech gurus να σχολιάζουν συνεχώς την Pro Max έκδοση του iPhone 15. Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που αφορούν στην κάμερα και στο display του «next-big thing» της Apple, με αρκετούς insiders μάλιστα να συγκλίνουν στο γεγονός ότι ενδέχεται να χρησιμοποιεί τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα Sony IMX903 (1’’ sensor). Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι ενδέχεται το νέο μοντέλο να βασιστεί στον ίδιο αισθητήρα της Sony (ΙΜΧ803 με ανάλυση 48MP) που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

    Σαν να μην έφτανε το παραπάνω… «δυσάρεστο», άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρχει κάποιο νέο OLED  M12 panel, με την Apple ουσιαστικά να μην επιλέγει κάποιο νέο component. Ωστόσο, ακόμη κι εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, όλα τα leaks συγκλίνουν στο γεγονός ότι το iPhone 15 Pro Max θα έχει ως «κληρονομιά» μια periscope camera, η οποία λέγεται ότι θα είναι αποκλειστική στο Pro Max (κι όχι στο απλό Pro), προσφέροντας μεγέθυνση που αγγίζει το 6x. Εκτός από τα παραπάνω περιμένουμε το iPhone 15 να διαθέτει στην καρδιά του το A17 Bionic chipset της Apple (fabrication process στα 3nm), καθώς επίσης και 8GB LPDDR5 RAM. Φυσικά απέχουμε περίπου 4 με 5 μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του επόμενου iPhone, οπότε καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles