18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 16: Φήμες θέλουν τη νέα ναυαρχίδα με περισσότερη RAM και πιο γρήγορο Wi-Fi!

    Είναι γνωστό ότι με το που θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα iPhone, από αμέσως επόμενη μέρα ξεκινούν οι φήμες για τον… «διάδοχο» του. Για αυτό και μπορεί να απέχουμε αρκετά από την ανακοίνωση της επόμενης συσκευής iPhone (που θα πραγματοποιηθεί ενδεχομένως τον προσεχή Σεπτέμβρη – Οκτώβρη), ωστόσο ήδη οι φήμες για το iPhone 16 δείχνουν να έχουν πάρει «φωτιά»!

    Σύμφωνα με ένα report που μας έρχεται από μια πολύ έγκριτη πηγή (και συγκεκριμένα από τον tech analyst Jeff Pu), το iPhone 16 και 16 Plus θα έχουν και αυτά με τη σειρά τους στο εσωτερικό τους το νέο A18 chipset της Bionic (με τεχνολογία κατασκευής στα 3nm) και έτσι το νέο chip δεν θα αποτελεί αποκλειστικό «προνόμιο» των πιο δυνατών μοντέλων (Pro και Pro Max). Επιπλέον και με βάση τις αναφορές που έχουμε η Apple σχεδιάζει να αυξήσει τη μνήμη που θα «φοράνε» τα νέα iPhone, μεταβαίνοντας από την επιλογή των 6GB σε αυτή των 8G RAM. Ειδικά, για τα Pro και Pro Max, ο Pu τόνισε ότι οι συγκριμένες συσκευές θα φέρουν στο εσωτερικό του το Qualcomm X75 modem, πράγμα που ενδέχεται να σημαίνει ακόμη πιο μεγάλη ταχύτητα στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα 5G. Τέλος και εφόσον οι φήμες βγουν αληθινές, τα iPhone 16 και 16 Plus θα υποστηρίζουν το Wi-Fi 6E, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τις Pro εκδόσεις να υποστηρίζουν το νεότερο Wi-Fi 7. Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να έχουμε μια τελική εικόνα για το next-big thing της Apple, παρόλα αυτά τα παραπάνω μας βοηθούν να πάρουμε μια πρώτη ιδέα των δυνατοτήτων του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles