18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To iPhone 4 γίνεται πιο γρήγορο με το iOS 7.1

    Τον περασμένο Ιούνιο, παρουσιάστηκε το iOS 7 φέρνοντας μία ανανεωμένη, πιο flat και σύγχρονη εμφάνιση στο mobile λειτουργικό της Apple. Κάποιοι όμως, όπως οι κάτοχοι του iPhone 4, αν και είχαν την τύχη να μπορούν να ενημερώσουν μία συσκευή 3 ετών τότε με μία νέα έκδοση λογισμικού, είχαν παράπονα σχετικά με απώλειες στην απόδοσή της μετά το update. Αυτό έρχεται να διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό, όπως φαίνεται, με το update iOS 7.1, το οποίο διατέθηκε χθες και βελτιώνει την ταχύτητα του iPhone 4 σε διάφορες εφαρμογές, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Ars Technica μετά την πραγματοποίηση σχετικών tests.

    iPhone4 ios 7.1 arstechnica

    Φυσικά, το hardware της συσκευής παραμένει το ίδιο και θαύματα δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο οι δοκιμές θέλουν το χρόνο φόρτωσης εφαρμογών να έχει μειωθεί σημαντικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω πινακάκι, φτάνοντας περίπου στα επίπεδα της προ iOS 7 περιόδου.

    iOS-7-1-iPhone-4-performance-boost

    Καλά τα νέα για τους κατόχους iPhone 4, λοιπόν. Για πείτε μας, όμως, και τη γνώμη σας. Όσοι έχετε αυτή τη συσκευή, κάνατε την αναβάθμιση σε iOS 7.1 και αν ναι, έχετε παρατηρήσει βελτίωση;

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles