19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι θήκες για iPhone 5 από τη Volte-Τel σας δείχνουν διαμάντια, καρό και αστερόσκονη

    Με μία νέα σειρά από θήκες, η Voltetel έρχεται να σας προτείνει να αλλάξετε όψη στο αγαπημένο σας iPhone 5. Είναι μοδάτες, αξιόπιστες και σίγουρα ενδιαφέρουσες.

    Diamond Faceplates για iPhone 5

    IPHONE 5 FACEPLATE DIAMOND

    Νέα “DIAMOND” faceplates για να δώσετε διακριτική λάμψη στο αγαπημένο σας iPhone 5, διακοσμημένα με μικρά διαμαντάκια σε 2 χρώματα. Τοποθετείται πολύ εύκολα καλύπτοντας περιμετρικά αλλά και το πίσω μέρος του iPhone 5, ενώ παρέχει ταυτόχρονα πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Διαθέτει εσωτερική επένδυση VELVET για προστασία από γρατζουνιές. Μπορείτε να τα βρείτε σε λευκό και μαύρο, εδώ και εδώ αντίστοιχα.

    Checkered faceplate για iPhone 5

    IPHONE 5 FACEPLATE CHECKED

    Νέα “CHECKERED” faceplates για όσους θέλουν για το κινητό τους μια διαχρονική εμφάνιση. Τοποθετείται πολύ εύκολα καλύπτοντας περιμετρικά αλλά και το πίσω μέρος του iPhone 5, ενώ παρέχει ταυτόχρονα πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Διαθέτει εσωτερική επένδυση VELVET για προστασία από γρατζουνιές και μπορείτε να τα αναζητήσετε εδώ.

    iPhone 5 Faceplate “Stardust”

    IPHONE 5 FACEPLATE STARDUST

    Νέα “STARDUSTfaceplates για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν σε 2 χρώματα χαρίζουν λάμψη αλλά και προστατεύουν το κινητό σας.  Τοποθετείται πολύ εύκολα καλύπτοντας περιμετρικά αλλά και το πίσω μέρος του iPhone 5, ενώ παρέχει ταυτόχρονα πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Διαθέτει εσωτερική επένδυση VELVET για προστασία από γρατζουνιές. Αναζητήστε το μαύρο εδώ και το φούξια εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles