21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο: iPhone 6 και iPhone 6 Plus στις 31/10 στην Ελλάδα – Φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Cosmote, Vodafone και Wind

    Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το iPhone 6 καθώς και το iPhone 6 Plus θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις 31 Οκτωβρίου στη χώρα μας. Πλέον έχουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Apple με δελτίο τύπου που απέστειλε σήμερα και μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της.

    iphone-6-6-plus

    Η Ελλάδα λοιπόν συμπεριλαμβάνεται στις χώρες στις οποίες η συσκευή θα διατεθεί από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου μαζί με Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Γκουάμ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, Μακάου, FYROM, Μεξικό, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουκρανία και Ταϊλάνδη.

    Οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες και από τα τρία δίκτυα κινητής τα οποία έχουν ξεκινήσει να μας αποστέλλουν τις σχετικές ενημερώσεις τους.

    Η Vodafone, η Cosmote και η Wind άνοιξαν ήδη στο κοινό φόρμες “εκδήλωσης ενδιαφέροντος” για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρείστε ενήμεροι όσον αφορά την επικείμενη κυκλοφορία του, χωρίς να λειτουργούν απαραίτητα, όμως, σαν φόρμες προ-παραγγελίας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles