21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το iPhone 6 με οθόνη με προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι. Δες πόσο ανθεκτικό είναι! (vid)

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Apple ετοιμάζεται να εξοπλίσει το iPhone 6 με οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι, αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο την προστασία Gorilla Glass στις συσκευές της. Και κάπως έτσι, ένα από τα πιο… σκληρά υλικά στον πλανήτη ετοιμάζεται να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα “όπλα” του επόμενου iPhone.

    iPhone 6 Concept

    Όπως αποκαλύπτει το 9to5Mac, η εταιρεία έχει ήδη έτοιμες τις υποδομές, ώστε να μπορεί να κατασκευάσει πάνω από 100 εκατομμύρια τέτοιες οθόνες 5 ιντσών το χρόνο στη νέα μονάδα παραγωγής που έχει ετοιμάσει στην Arizona σε συνεργασία με την GT Advanced. H Apple, μάλιστα, πιέζει ώστε η εγκατάσταση να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο Φεβρουάριο.

    aero-gear-iphone-sapphire-glass

    Πόσο πιο ανθεκτική μπορεί να είναι είναι, ωστόσο, μία οθόνη με επικάλυψη από κρύσταλλο ζαφείρι; Η εταιρεία προστασίας οθονών Aero-Gear μας προσφέρει στο κανάλι της στο Youtube μερικά άκρως ενδιαφέροντα videos (έχουν δημιουργηθεί τον Αύγουστο του 2013) που αποτελούν μία εντυπωσιακή επίδειξη του πώς ένα iPhone με κρύσταλλο ζαφείρι μπορεί να αντέξει σε μία σκληρή δοκιμασία τριβής με έναν τεράστιο τσιμεντόλιθο. Φυσικά, πρόκειται για διαφημιστικό των προϊόντων της Aero-Gear και όχι του iPhone 6 που ετοιμάζει η Apple, αλλά μας δίνει μία ιδέα για το πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι ένα παρόμοιο προϊόν.

    Δείτε τα.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles