BREAKING

5

Έρχεται το iPhone 6 με οθόνη με προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι. Δες πόσο ανθεκτικό είναι! (vid)

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Apple ετοιμάζεται να εξοπλίσει το iPhone 6 με οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι, αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο την προστασία Gorilla Glass στις συσκευές της. Και κάπως έτσι, ένα από τα πιο... σκληρά υλικά στον πλανήτη ετοιμάζεται να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα "όπλα" του επόμενου iPhone.

iPhone 6 Concept

Όπως αποκαλύπτει το 9to5Mac, η εταιρεία έχει ήδη έτοιμες τις υποδομές, ώστε να μπορεί να κατασκευάσει πάνω από 100 εκατομμύρια τέτοιες οθόνες 5 ιντσών το χρόνο στη νέα μονάδα παραγωγής που έχει ετοιμάσει στην Arizona σε συνεργασία με την GT Advanced. H Apple, μάλιστα, πιέζει ώστε η εγκατάσταση να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο Φεβρουάριο.

aero-gear-iphone-sapphire-glass

Πόσο πιο ανθεκτική μπορεί να είναι είναι, ωστόσο, μία οθόνη με επικάλυψη από κρύσταλλο ζαφείρι; Η εταιρεία προστασίας οθονών Aero-Gear μας προσφέρει στο κανάλι της στο Youtube μερικά άκρως ενδιαφέροντα videos (έχουν δημιουργηθεί τον Αύγουστο του 2013) που αποτελούν μία εντυπωσιακή επίδειξη του πώς ένα iPhone με κρύσταλλο ζαφείρι μπορεί να αντέξει σε μία σκληρή δοκιμασία τριβής με έναν τεράστιο τσιμεντόλιθο. Φυσικά, πρόκειται για διαφημιστικό των προϊόντων της Aero-Gear και όχι του iPhone 6 που ετοιμάζει η Apple, αλλά μας δίνει μία ιδέα για το πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι ένα παρόμοιο προϊόν.

Δείτε τα.

5 Comments

 • Giannis
  10 Φεβρουαρίου 2014 at 07:04

  Οσα δε φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια.

 • Ενιππέας
  9 Φεβρουαρίου 2014 at 23:45

  Έχω ενα note 3. Οπότε μη με λέτε fanboy της Apple. Προς τους ήδη σχολιάσαντες. Το οτι ο Jobs είπε κάτι συγκεκριμένο για το μέγεθος της οθόνης πριν χρόνια μέχρι πότε θα το πιπιλίζετε; Θα έπρεπε δηλαδή να μείνουμε στα κάρα; Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επίσης κάποιος ανέφερε. Μου λείπει ακόμη η αμεσότητα απόκρισης του iphone 5 που είχα. Από το χρόνο που κάνει όταν γυρνάς την οθόνη σε οριζόντια θέση μέχρι τον χρόνο που πατάς το κουμπί για το τηλέφωνο και περιμένεις λιγο μέχρι να εμφανίσει τις τελευταίες κλήσεις. Όσο για τα δάχτυλα, ναι, εξακολουθώ να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω 5ιντσο τηλέφωνο με το ένα χέρι. Η τιμή ναι, είναι θέμα. Αλλά στα ίδια λεφτά το φινίρισμα του note με το πλαστικό στην πλάτη που θυμίζει, επαναλαμβάνω θυμίζει, δερματίνη είναι τραγικό. Κατά τα άλλα οι δυνατότητες στη χρήση και στην παραμετροποίηση του note θα πρεπε να κάνουν την apple να ντρέπεται για το iOS.

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.
  9 Φεβρουαρίου 2014 at 19:37

  Το πρόβλημα με τα iphone δεν είναι οτι δεν αντέχει η οθόνη το πρόβλημα είναι οτι είναι πανάκριβη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν τα κινητά της.Πεταμένα λεφτά πραγματικά

 • Αναστάσιος Γιαχαλής
  8 Φεβρουαρίου 2014 at 20:17

  Φαίνεται ‘’μεγάλωσαν’’ αρκετά τα δάχτυλα των fans του iphone, γιατί πως αλλιώς θα φτάνει ο αντίχειρας από τη μία άκρη της οθόνης των 5 ιντσών στην άλλη!!! Είμαι περίεργος να δω πως θα διαφημίσει το iphone 6 η Apple εάν τελικά αποφασίσει να το κυκλοφορήσει με αυτή την οθόνη. Πάντως, κατά τη γνώμη μου, θα έχει μεγάλη επιτυχία εάν μάλιστα βάλει αυτή την επικάλυψη από κρύσταλλο και ζαφείρι. Θα τα »χαλάσουμε» βέβαια λίγο στην τιμή, αλλά με τέτοια specs θα μπουν πολλοί στον πειρασμό.

 • dimitris
  8 Φεβρουαρίου 2014 at 15:17

  «οθόνες 5 ιντσών» κωλοτούμπες τα apple fanboys σε 3… 2… 1….