18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 8: Έρχεται με ακόμη πιο τσουχτερή τιμή σε σχέση με τον προκάτοχό του!

    Η Apple προετοιμάζει, όπως είναι ήδη γνωστό, μια ειδική επετειακή έκδοση για να γιορτάσει τα 10 χρόνια ύπαρξης του iPhone στην αγορά και ως εκ τούτου θα εξοπλιστεί με χαρακτηριστικά πολύ πιο προηγμένα σε σχέση με τον προκάτοχο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα ανεβάσει συνακόλουθα και την τιμή στην οποία αυτό θα κυκλοφορήσει και η οποία, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην Apple μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 δολάρια

    Είναι γενικώς παραδεκτό, ότι το επίπεδο αυτό της τιμής δεν προκαλεί τόσο μεγάλη έκπληξη, καθώς η 256GB έκδοση του iPhone 7 Plus πωλείται ήδη έναντι του ποσού των $969. Το νέο iPhone 8 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με οθόνη OLED, ωστόσο αυτή θα διπλασιάσει το κόστος για την Apple σε σχέση με την οθόνη τύπου LCD που συναντάμε στα σημερινά iPhones. Και η μνήμη αναμένεται να λάβει σημαντικές αναβαθμίσεις και θα αποτελεί ακόμη μια αιτία της αυξημένης αυτής τιμής. Το νέο αυτό iPhone των 5.8 ιντσών, πιθανόν να φέρει την ονομασία iPhone X και όχι iPhone 8.

    apple-corporate-building

    Εκτός από αυτό το μοντέλο, η εταιρεία λέγεται ότι σκοπεύει να διαθέσει και ένα ακόμη των 4.7 ιντσών, πιθανόν να αποκαλείται iPhone 7s αλλά και ένα μοντέλο των 5,5 ιντσών που ίσως υιοθετήσει την ονομασία iPhone 7s Plus. Ωστόσο, μόνο το φημολογούμενο iPhone 8 αναμένεται να διαθέτει την OLED οθόνη. Πηγές, ανέφεραν στην ιστοσελίδα Fast Company, ότι η Apple έχει κλείσε τη μεγαλύτερη ποσότητα OLED οθονών της αγοράς εις βάρος των μικρότερων κατασκευαστών. Άλλωστε, η αγορά είναι πολύ μικρή. Μόνο η Samsung και μερικές Ασιατικές startups κατασκευάζουν τέτοιου είδους οθόνες, όμως μόνο η Samsung ικανοποιεί τα κριτήρια ποιότητας της Apple.

    spacegrayiphone

    Το 5,5 ιντσών iPhone αλλά και εκείνο των 5,8 ιντσών αναμένεται να καταφθάσουν με κάμερα διπλού φακού, όπως και το iPhone 7 Plus πριν από αυτά. Τα πλαϊνά μέρη του iPhone 8 θα έχουν δημιουργηθεί από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα πιο φθηνό υλικό σε σχέση με το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στα iPhones. Το πίσω μέρος του iPhone 8 θα εξοπλίζεται από γυαλί.

    Η Apple εργάζεται σκληρά για την αφαίρεση του φυσικού «πλήκτρου Home», τοποθετώντας το από κάτω από την οθόνη. Θέλει να το μετατρέψει σε ένα πλήκτρο αφής και όχι πίεσης. Υπάρχει και μια πιθανότητα να φύγουν και τα φυσικά πλήκτρα από το πλάι και να αντικατασταθούν με αντίστοιχες υλοποιήσεις πλήκτρων αφής μέσα στο μέταλλο. Οι πηγές υποστηρίζουν ακόμη, ότι η Apple έχει συνεργαστεί με την εταιρεία Lumentum για την ενσωμάτωση μιας νέας 3D-sensing τεχνολογίας. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση του προσώπου του χρήστη για λόγους αυθεντικοποίησης, ή για την κάμερα, προκειμένου να προσφέρει καλύτερη ανάλυση εικόνας.

    iphone-8

    Το iPhone 8 αναμένεται να έχει και μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με τη σειρά συσκευών iPhone 7. Επιπλέον, η ίδια η Intel βρίσκεται σε ιδιαίτερη ευχάριστη θέση καθώς τα 7480 LTE modem θα βρεθούν στο εσωτερικό ορισμένων iPhone συσκευών. Αλλά και η Qualcomm θα δώσει τα δικά της modem σε μερικές συσκευές. Η παραγωγή νέων iPhones ξεκινά τυπικά κάθε χρόνο τον Μάιο και κορυφώνεται τον Αύγουστο. Η ανακοίνωσή τους αναμένεται να λάβει χώρα το ερχόμενο Φθινόπωρο. Να σημειωθεί, ότι τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε πιο πάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί εκ μέρους της εταιρείας.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles