21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus. Πώς θα δείτε live το event ανακοίνωσής τους από την Apple

    Σήμερα, στις 20.00 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone (iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus) στο Steve Jobs Theater, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του νέου, “διαστημικού” Campus της Apple. Φέτος κλείνουν 10 χρόνια από το πρώτο iPhone, το οποίο άλλαξε τον κόσμο της τεχνολογίας και των mobiles και χάραξε την πορεία για τα υπόλοιπα smartphones, ώστε να φθάσουμε στις σύγχρονες συσκευές. Είναι, λοιπόν, μια σημαντική ημέρα για την Apple…

    steve-jobs-theater-cupertino-apple-event-september-2017

    Αναμένουμε τρία νέα iPhones, τα iPhone X (X είναι το 10 στα λατινικά), iPhone 8 και iPhone 8 Plus, αλλά φυσικά όλα είναι φήμες, μέχρι να παρουσιαστούν επίσημα. Ωστόσο, οι διαρροές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά για τα νέα iPhone, κάτι στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι. Επίσης, κατά τα φαινόμενα, η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο 4K TV Box.

    Πού θα δείτε live την ανακοίνωση των iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus

    Θα σας μεταφέρουμε το συντομότερο δυνατόν τα τεκταινόμενα της σημερινής παρουσίασης, αλλά μπορείτε να την παρακολουθήσετε και ζωντανά, αν το θέλετε, μέσω του livestream της Apple. Θα το βρείτε στη σελίδα για την οποία δίνουμε link στο τέλος του θέματος, αλλά να σημειώσουμε ότι για web λειτουργεί μόνο σε Safari και Microsoft Edge browsers, οπότε δε θα μπορέσετε με Firefox και Chrome.

    Αναλυτικά, πρόσβαση στο event έχουν οι κάτοχοι iPhone, iPad, ή iPod touch με Safari σε iOS 9.0 ή νεότερο, Mac με Safari στο macOS v10.11 ή νεότερο ή PC με Microsoft Edge στα Windows 10. Το streaming μέσω Apple TV απαιτεί ένα μοντέλο (2nd or 3rd generation) με software 6.2 ή νεότερο ή μία Apple TV (4th generation).

    Έτοιμοι για μία βραδιά γεμάτη Apple;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles