18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    iPhone X: Ίσως πρέπει να περιμένετε έως το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο για να το αποκτήσετε

    Είναι ακριβό αλλά κάποιοι το θέλουν. Αν σκέφτεστε ότι θα έχετε δικό σας το iPhone X στις 3 Νοεμβρίου, ημέρα που κυκλοφορεί (και στην Ελλάδα) η συσκευή, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στο κορυφαίο μοντέλο της Apple, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Ένα από τα ζητήματα που έχουν προκύψει περιλαμβάνει εταιρείες που προμηθεύουν την Apple με εξαρτήματα που σχετίζονται με την 3D sensing τεχνολογία που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Face ID. Πέρα από το 3D scanner, λέγεται ότι “πονοκέφαλο” για την Apple αποτελούν και τα OLED panels της συσκευής.

    iphone-x

    Ολοένα και περισσότεροι αναλυτές λοιπόν συμφωνούν στις καθυστερήσεις λέγοντας (οι αισιόδοξοι) ότι θα δούμε το iPhone X στα καταστήματα τον Ιανουάριο και (οι απαισιόδοξοι) ότι θα το δούμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 – δηλαδή ακόμη και το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο. 

    Και μπορεί η Apple να έχει στην αγορά τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus που μόλις κυκλοφόρησαν και στη χώρα μας πολλοί όμως είναι εκείνοι που περιμένουν το iPhone X, θέλοντας να έχουν στην κατοχή τους το κορυφαίο μοντέλο της αγαπημένης τους εταιρείας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles