13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone XS: Έφτασε στην ελληνική αγορά και στα …χέρια μας (hands-on photos & video)

    Tο iPhone XS είναι από σήμερα διαθέσιμο στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες συσκευές έφτασε στα χέρια μας.

    iPhone XS-08

    Ο διάδοχος του iPhone X που γνωρίσαμε πέρυσι είναι μία πρόταση με οθόνη 5,8″ Super Retina OLED, ανάλυσης 2436×1125 pixels και με pixel density 458ppi. Το δε μεγαλύτερο iPhone XS Max διαθέτει οθόνη 6,5″ -τη μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ σε iPhone- ανάλυσης 2688×1242 pixels και με pixel density 458ppi. Υποστηρίζεται το 3D Touch, καθώς και λειτουργίες όπως τα Dolby Vision και HDR10.

    iPhone XS-07

    Η Apple σημειώνει ότι τα νέα iPhone XS και XS Max έχουν το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει τοποθετηθεί σε smartphone, ενώ, συνολικά, η συσκευή έχει μία προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση με σασί από ανοξείδωτο ατσάλι που χρησιμοποιείται στη χειρουργική. Βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε πολλούς τομείς των συσκευών, όπως στην παρουσία wider stereo sound, βελτιωμένου FaceID, stereo recording, υποστήριξη Gigabit-class LTE κ.ά.

    iPhone XS-01

    Επεξεργαστής των νέων iPhone είναι ο A12 Bionic κατασκευασμένος στα 7nm με 6πύρηνη CPU, 4πύρηνη GPU και Neural Engine επόμενης γενιάς. Διαθέτουν dual camera 12MP (wide-angle & telephone) με οπτικό σταθεροποιητή, βελτιωμένο True-Tone flash και υποστήριξη Smart HDR (ουσιαστικά τραβάει πολλές φωτογραφίες και τις “συνθέτει” μαζί σε μια σωστά ληφθείσα εικόνα). Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 7MP και διάφραγμα f/2.2.

    iPhone XS-06

    Η υποστήριξη του προτύπου IP68 εγγυάται αυξημένη αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ η μπαταρία του iPhone XS διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο απ’ ό,τι του iPhone X, ενώ του iPhone XS Max 90 λεπτά περισσότερο.Τα νέα iPhone XS και iPhone XS Max θα κυκλοφορήσουν σε νέο gold φινίρισμα, αλλά και τις κλασικές silver και space grey αποχρώσεις.

    iPhone XS-05

    iPhone XS-04

    iPhone XS-03

    iPhone XS-02

    Το iPhone XS που παρουσιάζουμε αποτελεί ευγενική παραχώρηση της WIND, στα καταστήματα της οποίας, φυσικά, μπορείτε να το βρείτε από σήμερα, όπως και το μεγάλο του αδερφάκι, το XS Max, που θα δείτε σε άλλο video πολύ σύντομα!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles