18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone Xs, iPhone Xs Max και 6.1″ LCD iPhone: Αυτό είναι το κόστος των τριών νέων προτάσεων της Apple

    Την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί το άκρως σημαντικό event ανακοίνωσης νέων iPhone από την Apple. Ήδη, το τελευταίο διάστημα, είχαμε τα πρώτα renders από τα επερχόμενα high-end iPhone και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα ονόματα και το κόστος των νέων προτάσεων.

    iphone 2018

    Σύμφωνα με ένα νέο report, το μεγαλύτερο smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία θα ονομάζεται iPhone Xs Max (και όχι Plus, όπως πιθανότατα περιμέναμε). Η νέα ονομασία έχει επιβεβαιωθεί από “δύο πηγές που γνωρίζουν καλά τα σχέδια της Apple στον τομέα του marketing”.

    Παρά τη διαφοροποίηση στην ονομασία, τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max θα αποτελούν πάντως παρόμοιες προτάσεις, διαθέτοντας το ίδιο design και υλικά, με αλλαγές στο μέγεθος της οθόνης, την ανάλυσή της, αλλά και στις χωρητικότητες των μπαταριών τους.

    Όσον αφορά την τιμολόγηση των νέων iPhone, έχουμε πληροφορίες για το κόστος τους στην ευρωπαϊκή αγορά και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

    iphone 20182

    Σύμφωνα μ’ αυτές, το κόστος για το πιο οικονομικό LCD iPhone των 6,1 ιντσών (αυτό θα είναι το τρίτο μοντέλο που θα ανακοινωθεί πέρα από τα Xs) θα είναι 799 ευρώ. Το iPhone Xs θα κοστίζει 909 ευρώ ενώ το iPhone Xs Max 1.149 ευρώ. Οι τιμές αφορούν φυσικά τα μοντέλα με την μικρότερη χωρητικότητα των 64GB.

    Και τα τρία iPhone 2018 θα διαθέτουν όψη παρόμοια με του iPhone X και ενσωματωμένο FaceID, ενώ δε θα διαθέτουν Touch ID fingerprint sensor, θα έχουν γυαλί στο πίσω μέρος, ασύρματη φόρτιση και το νέο A12 chipset της Apple, ενώ θα τρέχουν το λειτουργικό iOS 12.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles