23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    iPhone XS Max vs. Samsung Galaxy Note 9: Ποιο κερδίζει σε test αυτονομίας;

    Το δημοφιλές site 9to5mac υποβάλλει τα νέα iPhone σε δοκιμασίες, τοποθετώντας τα “απέναντι” στον ανταγωνισμό, ακόμη κι αν “χάσουν”.

    iPhone XS Max vs Galaxy Note 9 Battery Test

    Έτσι, στην τελευταία του δοκιμασία, συγκρίνει μέσω video την αυτονομία του iPhone XS Max με αυτήν του Galaxy Note 9. Το video προφανώς είναι σε “fast forward” mode καθώς διαρκεί αρκετές ώρες στην πραγματικότητα, αλλά μπορείτε να το δείτε “συμπυκνωμένο” σε λίγα λεπτά.

    Για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, το Note 9 επικρατεί με άνεση από πλευράς αυτονομίας, λογικό καθώς διαθέτει μια 4.000mAh μπαταρία, έναντι της 3.174mAh του iPhone.

    Εντυπωσιακό και το ρομποτικό χέρι που χρησιμοποιείται για να πραγματοποιεί αυτοματοποιημένα τα tasks κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles