18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Υπηρεσίες ΟΤΤ από την Lifecell Ventures, spin off, της Turkcell, στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου

    lifecell

    Ένας Έλληνας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών, ανέλαβε τα ηνία της Lifecell Ventures, spin off, της τουρκικής εταιρείας Turkcell. Πρόκειται για τον κ. Γ. Ιωαννίδη, νέο Γενικό Διευθυντή της Lifecell Ventures, που έχοντας τη βάση του στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, αναλαμβάνει την ευθύνη εξαγωγής των προϊόντων της Turkcell, μέσω της spin off εταιρείας, στις διεθνείς αγορές. Η προϊοντική γκάμα της Lifecell Ventures, περιλαμβάνει υπηρεσίες ΟΤΤ όπως η «BiP», η «Fizy», η «TV Plus» και η «LiveBox».

    Υπενθυμίζεται ότι ο κος Ιωαννίδης, διατέλεσε ως το καλοκαίρι του 2011 Διευθύνων Σύμβουλος της Romtelecom, εταιρείας που το ίδιο φθινόπωρο είχε συγχωνευτεί με την Cosmote Ρουμανίας, για να προκύψει η νέα ονομασία «Telekom Romania», υπό τη σκέπη της Deutsche Telekom, ενώ πριν αναλάβει τη θέση που κατέχει σήμερα, ζούσε κι εργάζονταν επί σειρά ετών στην Τουρκία, για λογαριασμό ελληνικής εταιρείας.

    Να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες της Lifecell Ventures, θα προσφέρονται και στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου όπου η Turkcell ασκεί παράνομα δραστηριότητες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles