24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ηρεμήστε, δεν είναι η μύτη σας μεγάλη: Είναι οι …selfies που τη δείχνουν μεγαλύτερη

    Οι περισσότεροι όταν λαμβάνουμε μία selfie αισθανόμαστε συχνά ότι δε μας αρέσει ο εαυτός μας. Πολλά σημεία στο πρόσωπό μας δε μας ικανοποιούν, αλλά κυρίως η …μύτη μας. Φαίνεται μεγαλύτερη και αυτό κάποιους από εμάς τους πανικοβάλλει. Ηρεμήστε, καθώς υπάρχει εξήγηση.

    NOSE-BIG-RAKTAKTAK

    Μία μελέτη δείχνει ότι, όταν λαμβάνουμε μία selfie, ο ευρύτερος φακός της κάμερας σε συνδυασμό με την απόσταση, μπορούν να μεγαλώσουν σημαντικά το μέγεθος μίας μύτης (έως και 30% λαμβάνοντας υπόψη ότι η selfie λαμβάνεται κατά μέσο όρο από απόσταση 30 εκατοστών)

    Μία σχετική επιστημονική μελέτη, με την ονομασία “Ρινική παραμόρφωση σε φωτογραφίες μικρής απόστασης: Το selfie effect”, εξηγεί πώς ακριβώς οι προαναφερθέντες παράγοντες μεγαλώνουν τη μύτη σας, δίνοντάς σας την εξήγηση που πρέπει να σας ηρεμήσει.

    Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο κόσμος πανικοβάλλεται από τις φωτογραφίες του εαυτού του, καθώς το 55% των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων προσώπου το 2017 πραγματοποιήθηκαν, επειδή οι ασθενείς ήθελαν να “φαίνονται καλύτερα σε selfies”. Το ποσοστό αυτό ήταν 42% το 2016, γεγονός που αποδεικνύει πόση σημασία δίνουν κάποιοι σ’ αυτό το trend.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles