25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθαν τα Reactions και το Mentions στον Facebook Messenger

    Επιβεβαιώνονται οι αλλαγές στον Messenger του Facebook που φέρνουν την υποστήριξη reactions καθώς και mentions. Μέσα στις επόμενες ημέρες, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής θα δουν στο λογαριασμό τους τις νέες δυνατότητες.

    Introducing Message Reactions and Mentions for Messenger

    Έτσι, πλέον, θα μπορείτε να επιλέγετε ένα από 7 διαφορετικά reactions για κάθε μήνυμα σε μία  συζήτηση. Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα, κρατάτε πατημένο το δάκτυλό σας πάνω σε ένα μήνυμα και επιλέγετε ένα από τα 7 emoticons (love, smile, wow, sad, angry, yes & no). Τα δύο τελευταία είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, κάτι σαν… like και dislike.

    reactions-606-live-reaction-framed-copy

     

    08-detail-view-framed05-receiver-notification-framed

    Όταν βρίσκεστε σε μία συνομιλία, μπορείτε να δείτε τα reactions στο κάτω μέρος των μηνυμάτων, μαζί με τον αριθμό των ατόμων που έχουν “αντιδράσει”. Αν πατήσετε πάνω στο σημείο, μπορείτε να δείτε κάθε reaction ξεχωριστά. Επιπλέον, κάθε φορά που κάποιος “αντιδρά” σε κάποιο μήνυμά σας, λαμβάνετε ένα μικρό animation, ενώ, αν δεν έχετε ανοικτό τον Messenger, σας έρχεται ειδοποίηση.

    04-mention-composer-framed-101-notification-framed

    Τέλος, ο Messenger υποστηρίζει πλέον και mentions, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε βάζοντας το “@” και τα πρώτα γράμματα από το άτομο που επιθυμείτε. Εκείνος θα λάβει ειδοποίηση από το mention σας, με έναν νέο τρόπο ειδοποίησης που θα τον ενημερώνει ότι αναζητάτε εκείνον ξεχωριστά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles