21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ισιωτική μαλλιών και …powerbank 2 σε 1. Ένα πρωτότυπο προϊόν από την Xiaomi για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις

    Ποιος σας είπε ότι η γυναικεία ομορφιά δεν μπορεί πλέον να είναι συμβατή με τη σύγχρονη τεχνολογία. Ακόμη και πιο “παραδοσιακές” συσκευές όπως μία ισιωτική μαλλιών (ναι, καλά διαβάσατε) μπορούν πλέον να είναι (εντάξει, κατά κάποιο τρόπο) technology oriented. Πώς;

    Yue-Li-Wireless-Mini-Hair-Straightene

    Αυτό το μοντέλο, το Xiaomi yueLi Wireless Mini Hair Straightener, διαθέτει και powerbank 2.500mAh. Το βρήκαμε στο ebay από έναν Top-rated seller στην τιμή των 24,99 ευρώ.

    Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες, το Mini Hair Straightener της Xiaomi διαθέτει ένδειξη LED, δύο ταχύτητες και σύστημα ιονισμού, με τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα να εξαλείφουν το στατικό ηλεκτρισμό και να προστατεύουν τα μαλλιά σας. Τα καλύτερα νέα που ίσως δε φανταζόσασταν γι’ αυτό το προϊόν (το οποίο είναι ιδανικό για να το έχετε μαζί σας σε διακοπές και ταξίδια) είναι ότι λειτουργεί και ως power bank για να φορτίζει το smartphone σας σε περίπτωση ανάγκης.

    xiaomi-hair-straightener

    Μπορείτε να το αποκτήσετε το Xiaomi yueLi Wireless Mini Hair Straightener από εδώ.

    Σημείωση: Πρόκειται για προϊόν ολοκαίνουριο, αχρησιμοποίητο, χωρίς να έχει ανοιχτεί και σε άψογη κατάσταση. Βρίσκεται επίσης σε not-retail packaging.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles