15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ιστορική πρεμιέρα για το The Last Of Us – Διθυραμβικές οι κριτικές των τηλεθεατών

    Οι fans περίμεναν καιρό. Επιτέλους ήρθε η στιγμή να απολαύσουν την τηλεοπτική μεταφορά του The Last Of Us στο HBO Max, η οποία μέχρι στιγμής έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές. Παρά το γεγονός ότι τα video games δεν έχουν ιδιαίτερα καλή παράδοση στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η νέα σειρά φαίνεται ότι έκανε την ανατροπή και πλέον μπορούμε να μιλάμε για μια από τις καλύτερες σειρές του 2023.

    Πριν από μερικές ώρες, το πρώτο επεισόδιο, διάρκειας 1 ώρας και 25 λεπτών, έγινε διαθέσιμο στην Αμερική και, σύμφωνα με το DownDetector, “έριξε” την πλατφόρμα, αφού αρκετοί ήταν οι χρήστες που, λόγω αυξημένης κίνησης, δε μπόρεσαν να το δουν. Το δημοφιλές παιχνίδι της Naughty Dog ήταν βασικό θέμα συζήτησης όλους τους προηγούμενους μήνες. Στη χώρα μας από σήμερα οι fans θα μπορούν να παρακολουθήσουν την πολύκροτη σειρά αποκλειστικά μέσω του Vodafone TV.

    Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο video game και παρουσιάζει τον Pedro Pascal και τη Bella Ramsey ως Joel Miller και Ellie Williams, που ταξιδεύουν έχοντας μια σημαντική αποστολή. Κι ενώ η πλοκή βασίζεται στο επικό Playstation game, έχει γίνει γνωστό ότι σε κάποιες περιπτώσεις η ιστορία επεκτείνεται και θα υπάρξουν νέα στοιχεία.

    Μια σύντομη ματιά στα social media αποκαλύπτει ότι οι θεατές ενθουσιάστηκαν με το πρώτο επεισόδιο, αφού μαζί με την ανάρτηση των αντιδράσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγχρόνως έσπευσαν να το βαθμολογήσουν θετικά σε ιστοσελίδες όπως το IMDB και το Rotten Tomatoes.

    Διαβάστε επίσης:

    Δικό της reality αποκτά η ψεύτικη κληρονόμος Anna Delvey (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles