20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ιταλική εταιρεία κερδίζει τη μάχη απέναντι στην Apple ονομάζοντας τα προϊόντα της Steve Jobs!

    Μετά από αρκετά χρόνια νομικών μαχών, δύο αδέρφια, οι Vincenzo και Giacomo Barbato, πέτυχαν να αναδειχθούν νικητές απέναντι στην Apple, κερδίζοντας το δικαίωμα να αποκαλούν την εταιρεία τους “Steve Jobs”, όπως μεταδίδει η La Repubblica Napoli.

    Screen Shot 2018-01-01 at 15.17.46

    Ο νομικός αγώνας ξεκίνησε το 2012, όταν τα δύο αδέλφια παρατήρησαν ότι η Apple δεν είχε ποτέ στην κατοχή της κάποιο εμπορικό σήμα με το ονοματεπώνυμο του εμβληματικού ιδρυτή της. Οι δυο τους τότε ξεκινούσαν τη δική τους εταιρεία ένδυσης και αξεσουάρ και αποφάσισαν ότι το “Steve Jobs” θα ήταν το τέλειο όνομα για το νέο τους brand.

    Η Apple, όπως θα μπορούσε να περιμένει κανείς, κατέθεσε εναντίον του εμπορικού σήματος ενώπιον του Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. η σχετική αίτηση του γίγαντα της τεχνολογίας απορρίφθηκε, ωστόσο, καθώς θεωρήθηκε ότι το λογότυπό του brand τους – ένα στυλιζαρισμένο γράμμα “J” που έχει “τραβηχθεί” ώστε να μοιάζει με το μήλο της Apple, δεν αντιγράφει το εμβληματικό λογότυπο της αμερικανικής εταιρείας.

    Τα δύο αδέρφια πρόκειται να συνεχίσουν να κυκλοφορούν προϊόντα με το brand Steve Jobs, συμπεριλαμβανομένων τσαντών, μπλουζών, τζιν και άλλων αξεσουάρ μόδας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles