13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ιταλός Δήμαρχος προειδοποιεί τους κατοίκους: «Δεν είστε ο Will Smith στο “I Am Legend”»

    Ένας Ιταλός Δήμαρχος χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την δυστοπική ταινία I Am Legend (ελληνικός τίτλος: Ζωντανός Θρύλος) του 2007 με τον Will Smith, για να υπενθυμίσει στους πολίτες να παραμείνουν σπίτια τους. Χρησιμοποίησε το παράδειγμα της συγκεκριμένης ταινίας, επειδή βλέπουμε τον Will Smith, ο οποίος έχει ανοσία σε νέο θανατηφόρο ιό που πλήττει τον πλανήτη, με μόνη συντροφιά στους άδειους δρόμους, τον σκύλο του.

    Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media βλέπουμε προειδοποιήσεις από διάφορους Δημάρχους της Ιταλίας, που πλήττεται από τον κορωνοϊό περισσότερο και από την Κίνα. Ένας Ιταλός Δήμαρχος απεύθυνε τον λόγο στους πολίτες λέγοντας: «Εσείς και τα σκυλιά σας. Τι κάνετε; Μείνετε σπίτι!».

    ιταλός δήμαρχος

    «Είδα έναν κύριο να τρέχει χαμογελαστός στον δρόμο με τον σκύλο του, ο οποίος ήταν φανερά κουρασμένος. Τον σταμάτησα και του είπα: “Κύριε, δεν βρισκόμαστε σε ταινία. Δεν είστε ο Will Smith, να τρέχετε με τον σκύλο σας στο I Am Legend. Πρέπει να γυρίσετε στο σπίτι σας».  Αναφέρει ο εν λόγω Δήμαρχος.

    Στο βίντεο, βλέπουμε ακόμη έναν άλλο Δήμαρχο να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης και να επιπλήττει όσους πολίτες βρήκε στον δρόμο του να κυκλοφορούν χωρίς σοβαρό λόγο. Ζήτησε από όλους να γυρίσουν στα σπίτια τους και να παραμείνουν μέσα. Σε έναν πολίτη, μάλιστα, που έπαιζε μόνος του πινγκ πονγκ στην εξοχή, του είπε: «Πήγαινε σπίτι σου να παίξεις playstation».

    Δείτε παρακάτω το βίντεο με το στιγμιότυπο:

    Για όσους δεν τη θυμούνται – αυτή είναι η περιγραφή της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Will Smith “I Am Legend”:

    «Ο βιολόγος Ρόμπερτ Νέβιλ είναι ο μοναδικός επιζών σε μια Νέα Υόρκη που έχει πληγεί από ένα θανατηφόρο ιό. Προσπαθώντας να μένει μακριά από την απειλή των νυχτόβιων μεταλλαγμένων, συνεχίζει να αναζητά το αντίδοτο με μόνη συντροφιά τον σκύλο του».

     

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles