24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ηθοποιοί που στην οθόνη ήταν εχθροί και στην ζωή φίλοι

    Κάποιες φορές οι ηθοποιοί αποδώσουν τόσο καλά εάν ρόλο που έχουμε την εντύπωση πως είναι έτσι και στην πραγματικότητα. Έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν τόσο καλά μέσα στον χαρακτήρα που υποδύονται ώστε να νομίζει το κοινό πως έτσι είναι και στην πραγματική τους ζωή. Πολλοί ηθοποιοί μπορεί να είναι ορκισμένοι αντίπαλοι στην ταινία αλλά στην ζωή τους είναι οι καλύτεροι φίλοι.

    Tom Holland και Jake Gyllenhaal

    Οι δύο φίλοι ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της ταινίας Spider-Man: Far From Home, όπου ο Tom Holland έπαιξε τον κύριο ρόλο του Peter Parker και ο Jake Gyllenhaal τον supervillian Mysterio. Μπορεί ο Jake να υποδύθηκε τον κακό που πολεμούσε τον Spider-Man αλλά οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

    Lupita Nyong’o και  Michael B. Jordan

    Βρίσκονται σε αντίπαλες πλευρές στην ταινία της Marvel, Black Panther, αλλά οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικά δεμένοι στην πραγματική ζωή. Ο Michael B. Jordan είπε ότι «γνωρίζονται πολύ καιρό» και ότι «αγαπά την Lupita μέχρι θανάτου».

    Hugh Jackman και Russel Crowe

    Οι χαρακτήρες τους Jean Valjean και ο επιθεωρητής Javert στο Les Misérables έχουν έντονο ανταγωνισμό, αλλά αυτή δεν είναι η σχέση μεταξύ των ηθοποιών στην πραγματική ζωή. Μάλιστα, ο Χιου Τζάκμαν νιώθει ότι οφείλει την καριέρα του στον Ράσελ Κρόου, καθώς ο τελευταίος τον βοήθησε να πάρει δύο από τους μεγαλύτερους ρόλους του δίνοντάς του πολύτιμες συμβουλές.

    Camila Mendes, Lili Reinhart και Madelaine Petsch

    Όπως και στα περισσότερα εφηβικά δράματα, οι χαρακτήρες τους στο Riverdale περνούν από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, που μερικές φορές καταλήγουν σε δυσαρέσκεια ή αντιπαλότητα. Αλλά οι ηθοποιοί έγιναν στην πραγματικότητα οι καλύτερες φίλες: η Camila Mendes θυμήθηκε ότι και οι τρεις τους πέρασαν τον χωρισμό τους ταυτόχρονα, έτσι τις έφερε πιο κοντά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles