20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΗUAWEI Mate 50 Pro: Ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας στα smartphones!

    Ξεκίνησε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το HUAWEI Mate 50 Pro, το οποίο σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου smartphone Mate. Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και ανοίγει νέους δρόμους για όλους τους χρήστες που θέλουν να διευρύνουν το εύρος των απαιτήσεων τους από μια κορυφαία έξυπνη συσκευή. Μάλιστα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπίπτει με την ανακοίνωση της βαθμολογίας του DXOMARK, την υψηλότερη που έχει δοθεί ποτέ, κατατάσσοντας το HUAWEI Mate 50 Pro στην κορυφή ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα!

    Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει κάμερα με το πρώτο έξυπνο, ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων και προσφέρει τις πιο ευέλικτες δυνατότητες φωτογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone. Το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα αποτελεί επίσης ένα μεγάλο βήμα στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή των smartphones.

    Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά ενισχύονται περαιτέρω από το λειτουργικό σύστημα EMUI, που κάνει το ντεμπούτο του στο Mate 50 Pro και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα απρόσκοπτων έξυπνων υπηρεσιών. Η λειτουργία SuperHub, για παράδειγμα, διευκολύνει την αβίαστη μεταφορά δεδομένων και αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών, υπερβαίνοντας μακροχρόνια εμπόδια που διαχώρισαν διαφορετικές μεταξύ τους, πλατφόρμες .

     

    Καινοτόμος κάμερα με έξυπνο διάφραγμα

    To HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει μια πρωτοποριακή κάμερα διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το έξυπνο διάφραγμα προσαρμόζεται στη λειτουργία Αυτόματης Λήψης, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη, ενώ η μετάβαση στη λειτουργία Professional επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα το βάθος πεδίου και τον βαθμό θαμπώματος.

    Επίσης, το προηγμένο υλικό και οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη λήψη στατικής εικόνας. Η κάμερα Ultra Aperture είναι εξοπλισμένη με μεγάλο διάφραγμα f/1.4, που συνεργάζεται με τη λειτουργία XD Fusion Pro για να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της εικόνας, τις λεπτομέρειες φωτός και σκιάς, καθώς και να τελειοποιήσει το contrast. Η νυχτερινή λειτουργία καταγράφει φωτογραφίες με ιδιαίτερα ευδιάκριτες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία πορτρέτου εφαρμόζει φυσικό θόλωμα φόντου για να κάνει το θέμα να ξεχωρίζει από το περιβάλλον του. Η περισκοπική κάμερα τηλεφακού υποστηρίζει εύρος ζουμ έως και 200X, φέρνοντας ακόμα και τις πιο μακρινές σκηνές, ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

    Η ευρυγώνια μακρο-κάμερα μεγεθύνει τις λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας πτυχές επιπέδου χιλιοστού και σταγονίδια δροσιάς, με εξαιρετική ευκρίνεια. Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, ευρείας κλίμακας λήψη βίντεο και macro picture-in-picture (PiP) για την ακριβέστερη καταγραφή κινούμενων σκηνών.

    Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι το κορυφαίο smartphone με κάμερα με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK

    Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του HUAWEI Mate 50 Pro συντελούν στην εξαιρετική απόδοση η οποία επιβραβεύτηκε με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, με την εξαιρετική βαθμολογία 149. Έτσι, το HUAWEI Mate 50 Pro είναι δικαιολογημένα ο βασιλιάς της φωτογραφίας σε smartphone αφήνοντας πίσω του όλους τους ανταγωνιστές της βιομηχανίας, χάρη στην αξιοσημείωτη συνολική απόδοση και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, το HUAWEI Mate 50 Pro πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.

     

    Υψηλή ποιότητα κατασκευής και κομψή εμφάνιση

    Πέρα από τη χαρακτηριστική συμμετρία στον σχεδιασμό του, χαρακτηριστικό της σειράς Mate, το HUAWEI Mate 50 Pro χρησιμοποιεί, επίσης για πρώτη φορά, τον κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον σχεδιασμό της κάμερας, που το το καθιστά πρωτοποριακά όμορφο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

    Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά υλικά στην πίσω επιφάνεια. Μία έκδοση με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από vegan δέρμα. Η έκδοση με γυαλί διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα, τα οποία δίνουν στο τηλέφωνο ένα ξεχωριστό, κομψό φινίρισμα. Η vegan δερμάτινη έκδοση διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα, είναι εμπνευσμένη από την ακτινοβόλο ηλιοφάνεια και είναι επιπλέον εξοπλισμένη με γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”. Το γυαλί “Kunlun” αποτελείται από δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων κρύσταλλα επιπέδου νανομέτρων, αποτέλεσμα ενέσεων σύνθετων ιόντων, που το καθιστούν ανθεκτικό σε πτώσεις. Το “Kunlun Glass” είναι πιστοποιημένο με 5 αστέρια για την αντοχή του , από την ελβετική SGS. Αυτό καθιστά την ειδική πορτοκαλί vegan δερμάτινη έκδοση του Mate 50 Pro, το πρώτο smartphone που λαμβάνει αυτήν την πιστοποίηση, σηματοδοτώντας άλλη μία πρωτοπορία της Huawei στον τομέα της επιστήμης των υλικών. Το νέο κορυφαίο smartphone της Huawei διακρίνεται επίσης για την αντοχή του στο νερό, με βαθμολογία IP68, έως και 6 μέτρα βάθος, κάνοντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη.

    Ισχυρή απόδοση

    Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά την απόδοσή του. Το SuperHold εκχωρεί έξυπνα μνήμη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Το SuperRender μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέσω inter-frame pixel-level πρόβλεψης, διατηρώντας σταθερό σε υψηλούς ρυθμούς καρέ και αποτρέποντας την υπερθέρμανση. Το SuperStorage αφαιρεί

    διπλότυπα αρχεία με ανεπαίσθητο τρόπο και συμπιέζει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σπάνια. Αυτό διατηρεί έως και 20 GB χώρου (σε τηλέφωνο με 256 GB ROM), αφήνοντας περισσότερο χώρο για φωτογραφίες και βίντεο.

    Μια ακόμα πρωτοποριακή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπει την ενίσχυση της λειτουργίας SuperEnergy όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 1%, υποστηρίζοντας τρεις ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης.

    EMUI 13: Πρόσβαση μέσω αφής, με βελτιωμένες αλληλεπιδράσεις

    Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι το πρώτο που λειτουργεί με EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση, απλώς με ένα άγγιγμα. Το SuperHub επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν προσωρινά εικόνες, έγγραφα και κείμενα και να τα μοιράζονται, με δωρεάν και εύκολες μεταφορές αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών.

    Τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας χαρίζουν μία ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης. Το Κέντρο Απορρήτου καταγράφει όλη τη συμπεριφορά των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Το Κέντρο Ασφαλείας παρακολουθεί τη δραστηριότητα σε κλείδωμα εφαρμογών, θυρίδα αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης, ασφάλεια αρχείων, εύρεση συσκευής και πολλά άλλα, έτσι ώστε να εντοπίζει τυχόν μη φυσιολογικές δραστηριότητες και να μοιράζεται τις κατάλληλες συστάσεις προστασίας συσκευών. Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, την Προστασία Απορρήτου Εικόνας. Έτσι, όταν κοινοποιείται μια εικόνα, το τηλέφωνο διαγράφει αυτόματα ευαίσθητες πληροφορίες, όπως η τοποθεσία και η ώρα.

    Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω Gspace

    Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

    Με το HUAWEI Mate 50 Pro η καινοτομία δεν σταματά ποτέ!

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ξεκίνησε και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei ή την ιστοσελίδα της εταιρείας. Με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο το HUAWEI WATCH GT3 Active.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles