21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΗΒΟ Max: 12.6 εκατομμύρια activations λογαριασμών και σε αυτό βοήθησε η… Wonder Woman!

    Πριν από μερικές μέρες είχαμε αναφερθεί στην απόφαση της Warner Bros., να μεταφέρει πολλές από τις κινηματογραφικές παραγωγές της για το 2021 στη πλατφόρμα ΗΒΟ Max, καθώς εξαιτίας της πανδημίας χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες εξακολουθούν και παραμένουν κλειστές. Το Wonder Woman αποτελεί το πρώτο blockbuster μεγάλου βεληνεκούς, το οποίο θα παιχθεί μέσω της γνωστής online συνδρομητικής υπηρεσίας ταυτόχρονα με την έξοδο της ταινίας στα σινεμά και αποτελεί σίγουρα ένα «πείραμα» που μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν τελικά θα πετύχει.

    Μια πρώτη ένδειξη που έχουμε για την πορεία του εν λόγω εγχειρήματος είναι ότι αυτή τη στιγμή με την ανακοίνωση της απόφασης της Warner Bros, τα activations έφτασαν τα 12.6 εκατ.! H αύξηση αυτή μεταφράζεται σε περίπου 36% την τελευταία εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενεργοποιήσεις των λογαριασμών στη γνωστή υπηρεσία για το μήνα Σεπτέμβριο ήταν περίπου στους 8.6 εκατ. συνδρομητές. Αναμφίβολα, το κοινό δείχνει να υποδέχεται με θέρμη τη συγκεκριμένη απόφαση, πράγμα απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που οι περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες δεν λειτουργούν. Ωστόσο, ο διάσημος σκηνοθέτης Christopher Nolan, όπου δυστυχώς είδε την τελευταία ταινία του (Tenet) να κινείται σε πολύ ρηχά νερά «χτυπημένη» και αυτή από την πανδημία και τον φόβο των cinephile να μεταβούν στις κινηματογραφικές αίθουσες, δεν παρουσιάζεται και ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραπάνω εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημιουργός θεωρεί ότι το HBO Max πρόκειται για την χειρότερη streaming υπηρεσία που υπάρχει, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι καθόλου θετική, καθώς πρόκειται για ένα… χάλι.

    Αλήθεια, ποια είναι η άποψη σας; Μήπως έφτασε τελικά η στιγμή να αποχαιρετήσουμε για πάντα το σινεμά όπως το γνωρίζουμε ή είναι κάτι που θα περάσει και σύντομα θα μπορούμε και πάλι να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας ταινίες στις σκοτεινές αίθουσες;   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles