18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμο jailbreak για το iOS 7.1.1

    Όσοι ενδιαφέρεστε για jailbreak του iPhone σας, αλλά τρέχετε την έκδοση 7.1.1 του iOS, πλέον έχετε λύση.

    ios7jailbreak

    Το jailbreak έρχεται από μια κινέζικη ομάδα, την Pangu και είναι η πρώτη τους απόπειρα, οπότε αντιμετωπίστε το με προσοχή και όχι όπως θα κάνατε με ένα “επώνυμο” jailbreak από άλλες ομάδες, όπως των evad3rs για παράδειγμα. Με το jailbreak μπορείτε να “ξεκλειδώσετε” αρκετές δυνατότητες που το λειτουργικό της Apple δεν προσφέρει εξ’ορισμού, αλλά φυσικά η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει συσκευές που έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία.

    Αν έχετε ήδη μια jailbroken έκδοση με iOS 7.x καλύτερα να περιμένετε μέχρις ότου υπάρχει αρκετό feedback για το jailbreak αυτό, ή μέχρι να δούμε κάποιο update από τις γνωστές ομάδες. Εάν κάνετε την αναβάθμιση σε iOS 7.1.1 δε θα έχετε πλέον άλλη επιλογή, οπότε…υπομονή!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles