18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Jaktogo. Το jacket που θα παίξει το ρόλο της… βαλίτσας σας

    Δύσκολα τα αεροπορικά ταξίδια πια.. Οι τιμές στα ύψη, οι “loco” εταιρείες να χρεώνουν τις βαλίτσες στο check-in και ο χώρος για τα πράγματά σας περιορισμένος. Ήταν, λοιπόν, θέμα χρόνου κάποιος να δώσει μία λύση τόσο ιδιαίτερη και διαφορετική όσο αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία. Κυρίες και κύριοι, ιδού το Jaktogo.

    jaktogo

    Επενδύοντας στην αγορά ενός… Jaktogo, έχετε στην κατοχή σας μία “βαλίτσα-τζάκετ” δύο σε ένα, που σας επιτρέπει να πρακτικά να “φοράτε” ό,τι θα θέλατε να έχετε στη βαλίτσα σας, από ένα laptop έως extra ρούχα και αξεσουάρ.

    Είναι αδιάβροχο, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, που, ταυτόχρονα, δεν του προσθέτουν ανεπιθύμητο βάρος, ενώ έχει άφθονο χώρο για ό,τι θέλετε να τοποθετήσετε σε αυτό. Επιπλέον, βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις, διότι, όπως και να το κάνουμε, μέσα σε όλα τα άλλα θέλετε να διατηρείτε και το στιλ σας.

    jaktogo2

    Τώρα, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς ακριβώς θα αντιδράσει ένας ελεγκτής στο αεροδρόμιο αν σας δει με το Jaktogo, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν προσέξετε τους κανόνες των αεροπορικών, θα μπορέσετε να μπείτε μ’ αυτό στο αεροπλάνο, έστω κι αν σας κοιτάξουν αρχικά περίεργα ή το ψάξουν μέχρι την τελευταία του θήκη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles