18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    James Cameron: Γνωριμία με νέους πολιτισμούς στο Avatar 3

    Το “Avatar: The Way of Water” μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο σινεμά τις τελευταίες εβδομάδες, αφού το κοινό έσπευσε μαζικά στις κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακολουθήσει την ταινία του James Cameron με επίκεντρο τις ιδιαίτερες φυλές. Στο «Avatar» και το «Avatar: The Way of Water» παρουσιάζονται δύο διαφορετικές φυλές Na’vi, οι Omaticaya που κατοικούν στο δάσος και οι Metkayina που κατοικούν στο νερό. Και οι δύο φυλές είναι ειρηνικές και καταφεύγουν στη βία μόνο όταν η γη τους καταλαμβάνεται από ανθρώπους. Ωστόσο, το κοινό μπορεί σύντομα να ανακαλύψει ότι δεν είναι όλοι οι Na’vi καλοί και ειρηνικοί. Ο Cameron είπε στο γαλλικό «20 Minutes» ότι το επόμενο επεισόδιο, το «Avatar 3» που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα παρουσιάσει μια τρίτη φυλή του πλανήτη «Πανδώρα» που θα αναδεικνύει τη σκοτεινή πλευρά των Na’vi.

    Ο Cameron είπε ότι “το «Avatar 3» θα εξερευνήσει «διαφορετικούς πολιτισμούς από αυτούς που έχω ήδη δείξει. Η φωτιά θα εκπροσωπείται από τους “Ash People”. Θέλω να δείξω τους Na’vi από άλλη οπτική γωνία γιατί, μέχρι στιγμής, έχω δείξει μόνο τις καλές πλευρές τους”.

    Διαβάστε επίσης:

    Barack Obama: Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες του 2022 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles