15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    James Gunn: Διαψεύδει τις φήμες για τηλεοπτικές εμφανίσεις του Henry Cavill στο ρόλο του Superman

    Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τη στιγμή που ο Henry Cavill έκανε το ντεμπούτο του στο Man of Steel. Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η επιστροφή του ηθοποιού στο ρόλο, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρησή του από τη σειρά The Witcher του Netflix. Η επανεμφάνιση του Cavill με τη στολή του Superman έγινε στην πρόσφατη ταινία Black Adam, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση στους fans ότι θα ανταμειφθούν για την υπομονή τους προσεχώς.

    Πρόκειται για μια ανατροπή στα χρονικά της DC, με τους James Gunn και Peter Safran να αναμορφώνουν το εν λόγω franchise, για να πουν τη μεγαλύτερη ιστορία που είπαν μέχρι σήμερα. Ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy είναι γνωστό ότι απαντά με χιούμορ στα social media, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας κατά καιρούς τις φήμες που κυκλοφορούν. Αυτή τη φορά όμως τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Cavill μάλλον τον εξόργισαν. Ο James Gunn, απαντώντας σε ένα άρθρο που ήθελε το συμβόλαιο του Cavill να περιλαμβάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις ως Superman, έγραψε:

    “Δεν είμαι σίγουρος αν λέτε επίτηδες ψέματα ή αν σας εκμεταλλεύεται κάποιος που σας λέει ψέματα, αλλά, όπως έχω δηλώσει εδώ ξανά, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στα DC Studios αυτή τη στιγμή εκτός από εμένα και τον Peter. Αυτό θα περιλάμβανε και την υπογραφή οποιουδήποτε νέου συμβολαίου για οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή”.

    Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι προσεχώς θα δούμε sequel του Man of Steel και κάποια εμφάνιση του Cavill στο Black Adam 2. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καλό είναι να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον του franchise.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για τον Πινόκιο του Guillermo del Toro (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles