22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    JBL Flip 4 hands-on: Το καλύτερο waterproof speaker της αγοράς!

    Η JBL ξέρει να φτιάχνει φορητά ηχεία και, ακόμη περισσότερο, αδιάβροχα και ανθεκτικά. Το αποδεικνύει διαρκώς εδώ και αρκετό καιρό με τα Flip (και όχι μόνο), έτσι δε χάσαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι τα νέα Flip 4 που μόλις κατέφθασαν στην ελληνική αγορά, μέσω της Wavemotion.

    Το Flip 4 είναι βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με τον προκάτοχό του, διατηρώντας όλα τα στοιχεία που το έκαναν επιτυχημένο, αλλά με καλύτερο φινίρισμα και βελτιωμένη απόδοση και αυτονομία.

    sdr

    sdr

    Δύο ηχεία των 40mm, απόδοσης 8 Watts έκαστο (συνολικά 16 Watts), αναλαμβάνουν την παραγωγή υψηλής έντασης ήχου, με βαθύ μπάσο και χωρίς αλλοιώσεις, ακόμη και στη διαπασών. Η κατασκευή του Flip 4 είναι στιβαρή και αυτό φαίνεται στο βάρος του (515 γραμμάρια), αλλά το καθιστά ανθεκτικό σε πτώσεις, φθορά και φυσικά, το υγρό στοιχείο (IPX7). Μπορείτε ακόμη και να το βυθίσετε τελείως στο νερό και δε θα πάθει τίποτα, ενώ στο video θα δείτε πως το ηχείο “τινάζει” το νερό από πάνω του, παίζοντας μουσική…

    jbl flip 4 extra (6)

    Η μπαταρία των 3.000mAh του προσφέρει 12 ώρες αναπαραγωγής και χρειάζεται 3,5 ώρες φόρτισης, με ένα κοινό φορτιστή microUSB του 1A (5 Watts). Επίσης, το Flip 4 διαθέτει audio out μέσω 3,5″ jack και τα πλήκτρα ελέγχου του κάνουν το χειρισμό πανεύκολο. Added bonus, η υποστήριξη του Connect+ της JBl, που σημαίνει ότι με το πάτημα ενός κουμπιού πάνω στη συσκευή, μπορείτε να “ενώσετε” έως 100 διαφορετικά JBL speakers με το “κύριο”, ώστε να αναπαράγουν όλα τους ίδιους ήχους ταυτόχρονα. Αυτό θα πεί “πραγματικό stereo” και “multiroom” εμπειρία…

    cof

    cof

    Το JBL Flip 4 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τρία χρώματα των φωτογραφιών: Κόκκινο, Μαύρο και Λευκό.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles