14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η περιπέτεια του Jeff Bezos της Amazon πρωτοχρονιάτικα στα νησιά Galapagos

    Η πρώτη μέρα του 2014 δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς την ανέμενε ο Jeff Bezos, ιδρυτής της Amazon, φαίνεται όμως ότι για τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο υπάρχουν λύσεις για όλα. Έτσι, μία ξαφνική κρίση λόγω πέτρας στα νεφρά, ενώ ο Bezos βρισκόταν σε ένα κρουαζιερόπλοιο ανοικτά του νησιού Santa Cruz στα Galapagos, είχε ως αποτέλεσμα μία άνευ προηγουμένου κινητοποίηση για να μεταφερθεί σε αμερικανικό νοσοκομείο.

    jeff-bezos

    Αρχικά κινητοποιήθηκε (άμεσα) ελικόπτερo του ναυτικού του Ισημερινού -όπου βρίσκονται τα νησιά Galapagos- ώστε να μεταφέρει τον Jeff Bezos στο ιδιωτικό του jet και από εκεί στο νοσοκομείο για την επέμβαση.

    Η οικογένεια του ιδρυτή της Amazon ευχαρίστησε τον Ισημερινό για την άμεση βοήθεια, ωστόσο φανταζόμαστε ότι ένας κοινός “θνητός” που θα βρισκόταν στα όμορφα αυτά νησιά με το ίδιο πρόβλημα, δε θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.

    Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε περαστικά στον Jeff Bezos και καλή ανάρρωση, ώστε να ασχοληθεί και πάλι με τα projects της Amazon, αλλά και τα drones που θα μεταφέρουν σε μερικά χρόνια τα προϊόντα που αγοράζουμε από την εταιρεία. Πάντως, με βάση την περιπέτειά του, μην αποκλείετε τώρα στο μυαλό του να είναι να χρησιμοποιήσει στο μέλλον μία πολύυυ “εξελιγμένη” μορφή τους και για… διάσωση ασθενών. Ωραίο σενάριο και για ταινία αυτό, δε νομίζετε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles