17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Jennifer Lopez: Μια μητέρα εν δράσει στο νέο θρίλερ του Netflix (trailer)

    Την άγρια πλευρά της αναμένεται να αποκαλύψει η Jennifer Lopez στην νέα ταινία δράσης του Netflix με τίτλο «The Mother» σε σκηνοθεσία Niki Caro.

    Η γνωστή πλατφόρμα streaming έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, που δείχνει τη γνωστή Λατίνα superstar σε ρόλο δολοφόνου, που θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη νεαρή κόρη της η οποία έχει μπει στο στόχαστρο μιας ομάδας κακοποιών. Ο χαρακτήρας της Lopez στην αρχή του video συζητά με τον πρωταγωνιστή του “Sopranos” Edie Falco, ο οποίος την ενημερώνει ότι πρέπει να εξαφανιστεί για να κρατήσει ασφαλές το παιδί της. Τη στιγμή που η Lopez φαίνεται να προπονείται στο χιονισμένο τοπίο, το αναπόφευκτο συμβαίνει. Η κόρη της (Lucy Paez) απάγεται από μια παιδική χαρά, ξεκινώντας μια έντονη καταδίωξη.

    Η ταινία “The Mother” θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix από τις 12 Μαΐου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Στην ταινία, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix, ενώ καταδιώκεται από επικίνδυνους εχθρούς, μια πληρωμένη δολοφόνος βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που άφησε πριν από χρόνια. Το cast περιλαμβάνει εκτός από τη Jennifer Lopez, τους Joseph Fiennes, Omari Hardwick και Gael García Bernal.

     Διαβάστε επίσης:

    Απρίλιος στο Vodafone TV με αγαπημένους ήρωες και ταινίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles