19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    #JobDay στο συνέδριο Hotel Tech στις 9/2 στο ξενοδοχείο Caravel!

    Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Skywalker.gr με την Smart Press, με σκοπό την από κοινού διοργάνωση και διεξαγωγή σειράς δράσεων που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας και την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων για τη διαχείριση σειράς προβλημάτων που δημιουργεί η ανεργία, διοργανώνεται το #JobDay Hotel Tech.

    1600x900 hotel 16-1-17 sent

    Το #JobDay Hotel Tech διοργανώνεται για τη στήριξη των μη απασχολούμενων, αλλά και των εργαζομένων, με ζητούμενο την κινητοποίησή τους προς την ενεργή αναζήτηση, τη διατήρηση και την εξέλιξη της θέσης τους στον τουριστικό κλάδο, στο πλαίσιο του συνεδρίου Hotel TechΜια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 17:00, στο Divani Caravel στην Αθήνα.

     Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

    Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας. Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος για προγραμματιστές, τα soft skills στον τουρισμό, το  ρόλο των recruiter: τα σωστά και τα λάθη της διαδικασίας,  το Digital Marketing στον τομέα του τουρισμού, τη χρησιμότητα των τεχνολογικών εφαρμογών στα ξενοδοχεία.

    Οι στόχοι του #JobDay Hotel Tech είναι:

    • Η στοχευμένη παρακίνηση και η συμμετοχή των επισκεπτών σε workshop σχετικά με τα επαγγέλματα του τουρισμού
    • Η κατανόηση των παραμέτρων αναφορικά με τα επαγγέλματα στο πεδίο του τουρισμού
    • Η απόκτηση και η επικαιροποίηση  δεξιοτήτων με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη
    • Η επαφή των υποψηφίων με εξειδικευμένους εισηγητές

    Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://hoteltech.gr/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles