17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    O John Boyega (Finn από το The Force Awakens) θα πρωταγωνιστήσει στο Pacific Rim 2!

    Με την τεράστια επιτυχία του Star Wars: The Force Awakens ήταν σχεδόν βέβαιο ότι οι περισσότεροι νέοι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν σε αυτό θα εκτόξευαν τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της βιομηχανίας του θεάματος. Ένας εξ’ αυτών, ο John Boyega (Finn) που  φυσικά θα τον δούμε να επαναλαμβάνει το ρόλο του στα επόμενα δύο επεισόδια του Star Wars, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο sequel του Pacific Rim!

    BOyega star wars 2

    Αν και λεπτομέρειες αναφορικά με τον χαρακτήρα του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπως ακούγεται δεν αποκλείεται να υποδυθεί τον γιο του Stacker Pentecost (ρόλος που έπαιξε o Idris Elba στο πρώτο film). O εμπνευστής και σκηνοθέτης του Pacific Rim, Guillermo Del Toro, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ο Boyega θα πρωταγωνιστήσει στο sequel του εξαιρετικά πετυχημένου film που χαρακτηρίστηκε από τις μοναδικά επικές μάχες, ανάμεσα σε τεράστια ρομπότ και γιγαντιαία εξωγήινα τέρατα Kaiju, τα οποία απειλούσαν την επιβίωση του ανθρώπινου γένους. Πέραν της προσθήκης του John Boyega στο αρχικό cast, δεν γνωρίζουμε εάν θα δούμε και τους ηθοποιούς (Rinko Kikuchi και Charlie Hunnam) που είχαν πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την έναρξη των γυρισμάτων, αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2016.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles