19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Joker 2: Θα δούμε τελικά το sequel στους κινηματογράφους; Τι απαντά ο Joaquin Phoenix

    Η ταινία Joker του 2019 σίγουρα ανέβασε πολύ στα μάτια μας το Joaquin Phoenix, καθώς η ερμηνεία του ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Είναι λογικό, μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία, να οργιάζουν οι φήμες σχετικά με ένα ενδεχόμενο sequel. Ο γνωστός ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δούμε στις αίθουσες κάποια στιγμή το δεύτερο μέρος της ταινίας, που του χάρισε και το Όσκαρ πριν από δύο χρόνια.

    Τι ανέφερε ο Phoenix

    Ο Phoenix ενσάρκωσε τον ξεπεσμένο κλόουν και κωμικό Arthur Fleck, ο οποίος εξελίχθηκε στον περιβόητο κακοποιό Joker. Το φιλμ του Todd Phillips έλαβε θετικές κριτικές τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό, το οποίο ελπίζει ότι ένα sequel θα ακολουθήσει. Οι φήμες κατά καιρούς θέλουν το Joker 2 να βρίσκεται στα “σκαριά”, με τον Phoenix να δίνει κάποια στοιχεία σε νέα του συνέντευξη. Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πλάνο για νέα κινηματογραφική παραγωγή, ο ηθοποιός απάντησε: “Δεν ξέρω”. Παρόλο που τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ο Phoenix ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα περιθώρια εξερεύνησης του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Ο 46χρονος αστέρας ανέφερε επίσης: “Πρόκειται για έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ανακαλύψουμε περαιτέρω. Αν όμως θα το κάνουμε πράγματι, δε το γνωρίζω”.

    Ο Phoenix πρωταγωνίστησε μαζί με τους Robert De Niro, Zazie Beetz και Frances Conroy στο ψυχολογικό θρίλερ. Η ταινία Joker κέρδισε 11 βραβεία, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού.

    Διαβάστε επίσης: Έφτασε το πρώτο trailer της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles