11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    «Jurassic World Dominion»: Αυτή είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise

    Μια ακόμα ταινία περιμένουμε να βγει στις αίθουσες από το σύμπαν του Jurassic Park τον Ιούνιο. Πρόκειται για το «Jurassic World Dominion», στο οποίο συμπρωταγωνιστούν ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ ως  Όουεν Γκρέιντι (εκπαιδευτής δεινοσαύρων) και Κλερ Ντίαρινγκ (πρώην υπεύθυνη επιχειρήσεων του Jurassic Park) αντίστοιχα.

    Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, στο «Jurassic World Dominion θα δούμε και το αυθεντικό τρίο της ταινίας Jurassic Park του 1993, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Λόρα Ντερν και Σαμ Νιλ. Φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια κατά 17 λεπτά από το φιλμ «The Lost World: Jurassic Park», το οποίο διαρκεί δύο ώρες και εννέα λεπτά. Η τρίτη και τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς Jurassic World διαρκεί δύο ώρες και 26 λεπτά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη του franchise.

    Το πρώτο trailer για το φιλμ «Jurassic World Dominion» κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και δείχνει πώς οι άνθρωποι ζουν με τον φόβο δίπλα σε δεινόσαυρους σε όλο τον κόσμο. Στο απόσπασμα εκτυλίσσονται γεγονότα τέσσερα χρόνια μετά τα από όσα διαδραματίστηκαν στο «Jurassic World: Fallen Kingdom» (2018).

    Διαβάστε επίσης:

    Brie Larson: Στην ομάδα του Fast and Furious η Captain Marvel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles