12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Και η Razer ρίχνεται στη μάχη κατά του Κορονοϊού!

    H Razer ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες gaming hardware στο κόσμο, καθώς τα keyboards και τα gaming mice της αποθεώνονται από εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως όσο η πανδημία του Κορονοϊού εξαπλώνεται σε όλα τα κράτη του κόσμου, πολλές εταιρείες αφήνουν στην άκρη την κλασική γραμμή παραγωγής τους και προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας μεγάλα ποσά στις υπηρεσίες υγείας, είτε κατασκευάζοντας από αντισηπτικά και υγρά μαντηλάκια μέχρι γάντια μίας χρήσεως και προστατευτικές μάσκες.

    Αυτή την αξιέπαινη τακτική θα ακολουθήσει και η Razer, καθώς όπως έγινε γνωστό στο Twitter μέσω του CEO της, Min-Liang Tan, η γνωστή εταιρεία κατασκευής gaming περιφερειακών πήρε την απόφαση να μετασχηματίσει ορισμένες από τις γραμμές παραγωγής της , ξεκινόντας την παραγωγή χειρουργικών μασκών! Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας, το ιατρικό υλικό που θα παραχθεί πρόκειται να διανεμηθεί απολύτως δωρεάν στις χώρες που έχουν αυτή τη στιγμή τεράστια ανάγκη και δοκιμάζονται από τον COVID-19. Η πρόβλεψη του Tan είναι ότι η Razer θα μπορέσει να παράγει κοντά στο 1 εκατομμύριο μάσκες, με πολλές εξ’ αυτών να δωρίζονται στην Σιγκαπούρη. Πολλά μπράβο στη Razer για αυτή την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια της και είμαστε σίγουροι ότι κι άλλες εταιρίες τεχνολογίας και gaming θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles