21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Και η realme ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην «αρένα» των foldables!

    Μπορεί όλος ο κόσμος να συζητάει αυτή τη στιγμή τις εκπληκτικές super-charging δυνατότητες του GT3 240W (το οποίο είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε στο φετινό MWC της Βαρκελώνης), παρόλα αυτά η αναπτυσσόμενη κινεζική εταιρεία φαίνεται ότι έχει κι άλλους κρυμμένους άσσους στο μανίκι της. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Madhav Sheth (VP της realme), μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter η realme δεν αποκλείεται να έχει ήδη ξεκινήσει το development μιας foldable συσκευής.

    Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στους followers του, ο Madhav Sheth ρώτησε τι ακριβώς προτιμούν… ένα #realmeFlip ή ένα #realmeFold; Από τη στιγμή που η OnePlus (όπως ήδη γνωρίζουμε από το MWC 2023) είναι διατεθειμένη να παίξει δυνατά και αυτή με τη σειρά της στην κατηγορία των foldables, όπως όλα δείχνουν και η realme είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει το παράδειγμα της. Αν και σε αυτή τη φάση (πέραν του προαναφερθέντος tweet), δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τα σχέδια και τις προθέσεις της realme και το πότε ακριβώς σκοπεύει να παρουσιάσει στον κόσμο μια foldable συσκευή, παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι η ημέρα της ανακοίνωσης για το αναδιπλούμενο (ή τα αναδιπλούμενα της) θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles