15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Και όμως η Google θα σταματήσει να διαβάζει τα email σας!

    Μπορεί το Gmail να είναι μια εντελώς δωρεάν προς χρήση υπηρεσία η οποία μετρά εκατομμύρια χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει όμως ένα μειονέκτημα. Η Google σκανάρει τα emails σας ανώνυμα, προκειμένου να σας προβάλλει σχετικές διαφημίσεις. Αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα, καθώς σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη στελέχους της Google στην ιστοσελίδα Financial Times, η εταιρεία θέλει να βάλει ένα τέλος.

    google-gmail-apps

    Σύμφωνα με την Diane Greene, την επικεφαλής του τμήματος Google Cloud, η εταιρεία αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να πείσει εταιρικούς πελάτες να χρησιμοποιήσει τη σουίτα υπηρεσιών, την G, την έκδοση του Gmail και του Google Drive για επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις συχνά εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την πρόσβαση τρίτων μερών σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ακόμη και αν η συλλογή των δεδομένων γίνεται ανώνυμα.

    Ελπίδα της Greene, είναι ότι η νέα πολιτική θα καταστήσει περισσότερες επιχειρήσεις ως πελάτες, πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Google. Και δικαιολογημένα άλλωστε, καθώς η χρήση των υπηρεσιών G γίνεται ενός αντιτίμου μηνιαίως, το οποίο ανεβαίνει σημαντικά για μεγάλους οργανισμούς, επιχειρήσεις ή όταν γίνεται χρήση πρόσθετων χαρακτηριστικών. Πρόκειται για μια εξέλιξη, άκρως ενθαρρυντική για εμάς τους απλούς χρήστες, που η χρήση των υπηρεσιών Google είναι εντελώς δωρεάν. Φυσικά, η συλλογή πληροφοριών από την αναζήτηση, το Youtube και τα άλλα προϊόντα της Google συνεχίζεται κανονικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles