13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Καλά νέα! Η Apple ετοιμάζει το πιο οικονομικό iPad που έχει κυκλοφορήσει ποτέ

    Την άνοιξη μας πέρασε είχαμε γνωρίσει ένα -πιο προσιτό από τις έως τώρα προτάσεις- iPad 9.7 ιντσών. Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο, ότι η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2018 το πιο οικονομικό iPad μέχρι σήμερα.

    ipad air 2

    Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα Digitimes, το νέο μοντέλο το οποίο θα είναι και αυτό των 9.7 ιντσών, θα έχει τιμή κοντά στα 259 δολάρια. Μια τέτοια κίνηση θα είχε λογική, από την άποψη ότι θα θέλει να κερδίσει και εκείνους τους χρήστες με πιο χαμηλό budget.

    Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η παγκόσμια αγορά των tablets κινείται πτωτικά το τελευταίο διάστημα, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να επηρεάζει την Apple, καθώς σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα Νοεμβρίου που επικαλείται το phonearena.com, η εταιρεία σημείωσε διψήφια άνοδο στις πωλήσεις iPad συσκευών για τα δυο τελευταία τρίμηνα. Οι πηγές προσθέτουν, ότι αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα σημάνει αυτομάτως ένα νέο κύμα ανταγωνισμού μεταξύ αυτής και των αντιπάλων της, όπως οι Samsung, Amazon, Huawei και Lenovo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles