20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Καλά νέα! Το sequel του Alan Wake είναι πλέον playable από την αρχή μέχρι το τέλος!

    H συνέχεια του πολυβραβευμένου Alan Wake σίγουρα ανήκει στα games που οι fans του gaming περιμένουν πως και πως. Τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με τη Remedy Entertainment, το Alan Wake 2 έχει αυτή τη στιγμή προχωρήσει αρκετά στο development, με αποτέλεσμα να είναι playable από την αρχή μέχρι το τέλος του.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι δημιουργοί του, μόλις ολοκληρωθούν οι τελευταίες προσθήκες του περιεχομένου, η ομάδα των developers αναμένεται να προχωρήσει στην φάση του testing και του polishing, έτσι ώστε να βρεθούν και να διορθωθούν τα διάφορα bugs που θα υπάρχουν. Το Alan Wake 2 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο των Game Awards τον Δεκέμβριο του 2021 και σύμφωνα με την Remedy είναι προγραμματισμένο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023, με την Epic Games να αναλαμβάνει το publishing. Εκτός από το announcement trailer που προβλήθηκε στα δημοφιλή βραβεία του gaming, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την φύση του story, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το Alan Wake 2 θα διαθέτει μια πιο survival horror κατεύθυνση και θα είναι αρκετά πιο σκοτεινό σε σύγκριση με το πρώτο game της εξαιρετικά πετυχημένης σειράς. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles