18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Καλοκαιρινή Προσφορά: Η Canon Ελλάδας προσφέρει σε προνομιακές τιμές τα καλύτερα φωτογραφικά της προϊόντα

    Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνει το φετινό καλοκαίρι για να καταγράψετε μοναδικές στιγμές ομορφιάς και πείτε τη δική σας ιστορία με τη δύναμη της εικόνας – στατικής ή κινούμενης – στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, χάρη στους μοναδικούς συνδυασμούς φωτογραφικών μηχανών και φακών που σας προσφέρει η Canon.

    Aπό 26 Μαΐου 2020 μέχρι και 16 Αυγούστου 2020 κερδίστε με την αγορά κάθε προϊόντος από τα αναφερόμενα σε αυτήν την λίστα, με τις προσφορές που θα βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής.

    Ανεξάρτητα από το αν πραγματοποιείτε τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία, ή είστε ενθουσιώδεις ερασιτέχνες ή ακόμη και επαγγελματίες που επιθυμείτε να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας, η Canon σας επιφυλάσσει μια εκτεταμένη λίστα δεκάδων προσφορών ανάμεσα σε πολλά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών DSLR, compact και mirrorless, φακών, φλας και βιντεοκαμερών, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακές τιμές.

    Κάντε τις επιλογές σας, συμβουλευόμενοι τη λίστα των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, και δείτε τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία θα ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων, αγοράζοντας από αυτά, οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα προϊόντα της Canon επιθυμείτε.

    Προτάσεις για όλους!

    Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία είτε είστε έμπειροι φωτογράφοι, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και καταγράψτε νέους τύπους έκφρασης. Ή, τι θα λέγατε για μερικές σκηνές βίντεο; Ό,τι κι αν επιλέξετε, τώρα είναι η στιγμή να πειραματιστείτε, να βελτιωθείτε σ’ αυτό που κάνετε και να το μοιραστείτε με φίλους και μέλη της οικογένειας. Η Canon είναι εδώ για να σας δώσει μερικές ιδέες για το τι να επιλέξετε!

    • Αναβάθμιση από smartphone: μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο της φωτογραφίας με εναλλάξιμους φακούς και ανεβείτε επίπεδο σε σχέση με ένα smartphone, επιλέγοντας το μοντέλο EOS 2000D: η οικονομικότερη επιλογή, εύκολη στη χρήση, ελαφριά και μικρού μεγέθους, με πλήθος αυτοματισμών, αλλά και δυνατότητα επιλογής από μια πλούσια γκάμα φακών, για φωτογραφίες και βίντεο με πανέμορφο, φλουταρισμένο φόντο. Με την EOS 2000D μπορείτε να κάνετε εύκολα κοινή χρήση και λήψη από απόσταση. Μεταφέρετε άμεσα τις φωτογραφίες σας στο smartphone σας, για να τις μοιραστείτε εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, και αποτυπώστε εικόνες από απόσταση μέσω Wi-Fi*,και της εφαρμογής Canon Camera Connect. 
    • Φωτογραφία πορτραίτου και οικογενειακών στιγμών: Ιδανική για αρχάριους, αλλά και για προχωρημένους, η Canon EOS 250D και η EOS 800D προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα μιας DSLR μηχανής, με την ευκολία μιας compact. Χάρη στο μοναδική σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel και την αναγνώριση προσώπων, θα «κλειδώσουν» άμεσα πάνω στο θέμα σας και θα σας επιτρέψουν να τραβήξετε πεντακάθαρες φωτογραφίες, καταγράφοντας τις καλύτερες οικογενειακές σας στιγμές.
    • Αναβαθμισμένο Vlogging: το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης ή μαγευτικών μακρινών προορισμών. Η Canon EOS M50, με το ελαφρύ της σώμα και την περιστρεφόμενη οθόνη της, είναι ιδανική για να πραγματοποιήσετε τα δικά σας vlogs και να ξεκινήσετε, ή να δώσετε νέα ποιότητα στο προσωπικό σας κανάλι, στην αγαπημένη σας πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Με πεντακάθαρη εικόνα, τέλεια εστίαση, κρυστάλλινο ήχο με δυνατότητα προσαρμογής εξωτερικού μικροφώνου, οι συνδρομητές του καναλιού σας θα εκτιμήσουν την εντυπωσιακή βελτίωση της ποιότητας εικόνας που τους προσφέρετε!
    • Ονειρικές ταινίες time-lapse: ανεβείτε σε ανώτερο επίπεδο ποιότητας και τεχνικής, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την απόκτηση μιας φωτογραφική μηχανής πλήρους καρέ: η Canon EOS RP είναι μια μηχανή επαγγελματικών προδιαγραφών, σε κόστος προσιτό για κάθε ενθουσιώδη ερασιτέχνη. Μαζί της θα μπορέσετε να καταγράψετε θαυμάσιες ταινίες time-lapse χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα καταγραφής διαδοχικών εικόνων και συρραφής τους σε μια ακολουθία υπερυψηλής ανάλυσης, με άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι εξαιρετικές αρετές της EOS RP στο δυναμικό εύρος, τη μεγάλη ευαισθησία και την ποιότητα των παρεχόμενων φακών, θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ταινίες time-lapse νυχτερινών σκηνών, αστροφωτογραφίας, αστικών τοπίων, να ανακαλύψετε την τέχνη του light painting και αναρίθμητων άλλων ευρηματικών τεχνικών.

    Αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν!

    Θέλετε να αξιοποιήσετε τις νέες σας αγορές άμεσα, αλλά δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε; Οι πολυβραβευμένοι Canon Ambassadors είναι στο πλευρό σας, για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το νέο σας εξοπλισμό, να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και να σας ενθαρρύνουν να βγάλετε από μέσα σας το δημιουργικό σας ταλέντο.

    • Ο Richard Walch, Canon Ambassador, μας παρουσιάζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε το vlogging. Εμπνευστείτε από τη δουλειά του και επιλέξτε την τέλεια μηχανή για vlogging: https://youtu.be/UcUj19xVdxM
    • Η Helen Bartlett, Canon Ambassador, μας περιγράφει τις τεχνικές και προσεγγίσεις που ακολουθεί για τη φωτογράφιση οικογενειακών στιγμών. Ανακαλύψτε τες και ξεκινήστε τους πειραματισμούς: https://youtu.be/fA1j_jelsNw
    • Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ταινία time-lapse του ουρανού; Διαβάστε εδώ τις τεχνικές και μεθόδους που χρειάζεστε: https://www.canon-europe.com/get-inspired/tips-and-techniques/time-lapse-landscapes/

    Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το www.canon.gr/summerpromotion

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles