23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Καλοκαιρινός διαγωνισμός PLAYMOBIL: Δύο τυχεροί κερδίζουν από μια νέα Ferrari SF90 Stradale!

    Διανύουμε την πιο ανέμελη περίοδο του χρόνου και είμαστε ενθουσιασμένοι αφού οι διακοπές είναι προ των πυλών. Η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη και ξεφαντώνουμε μαζί σας με έναν super διαγωνισμό σε συνεργασία με την αγαπημένη μας PLAYMOBIL.

    Δύο τυχεροί/-ες φίλοι/-ες μας έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μια νέα Ferrari SF90 Stradale και να οδηγηθούν στα μονοπάτια που φτιάχνει η φαντασία τους. Λάτρεις των γρήγορων αυτοκινητων έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε την θρυλική Ferrari στην συλλογή σας με τααυτοκίνητα μινιατούρες που κοσμούν το γραφείο ή την βιβλιοθήκη σας.

    Ferrari SF90 Stradale

     

    Η PLAYMOBIL παρουσιάζει το νέο της συναρπαστικό supercar, τη Ferrari SF90 Stradale. Αυτό το μοντέλο εντυπωσιάζει με τις κομψές και αεροδυναμικές γραμμές του, το έντονο κόκκινο χρώμα που είναι χαρακτηριστικό των αθλητικών αυτοκινήτων της Ferrari, και την αυθεντική του εσωτερική σχεδίαση με ρεαλιστικές λειτουργίες φωτισμού.

    Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι η αποσπώμενη οροφή, που μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε το λεπτομερές εσωτερικό του. Εκεί, μπορούμε να δούμε ένα φωτιζόμενο ταμπλό, ένα τιμόνι με το λογότυπο της Ferrari και αρκετό χώρο για δύο φιγούρες PLAYMOBIL να κάθονται άνετα. Επιπλέον, στο πορτμπαγκάζ υπάρχει και ο V8 κινητήρας.

    Το προϊόν αποτελεί ένα υπέροχο αντίγραφο του διάσημου αυτοκινήτου από την Ιταλική Ferrari και απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της PLAYMOBIL, αυτό το supercar αποτελεί μια διασκεδαστική πρόκληση για μικρούς και μεγάλους.

    Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα:

    • Comment κάτω από το άρθρο (υποχρεωτικό το σχόλιο κάτω από το άρθρο)
    • Like στη σελίδα μας στο facebook
    • Like στην σελίδα της Playmobil

    Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Ιουλίου!

    Ακόμα να λάβεις μέρος σε έναν υπέροχο αγώνα δύναμης και ταχύτητας με τη νέα Ferrari SF90 Stradale της PLAYMOBIL;

    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    37 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles