18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Καμία ελπίδα για τον Kanye West! «Μπλόκο» στο Twitter και από τον Elon Musk για υποκίνηση βίας

    Ο Elon Musk πρόσφατα πραγματοποίησε μια από τις γνώριμες δημοσκοπήσεις του, με σκοπό να αποφασίσει το κοινό αν θα επιστρέψουν στο Twitter οι «εξόριστοι» χρήστες των προηγούμενων ετών. Οι followers αποφάσισαν ότι προσωπικότητες, όπως ο Donald Trump, έχουν μια θέση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όμως κάποιο άλλοι, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Kanye West, μάλλον δεν έχουν ελπίδα.

    Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει ένα μεγάλο ιστορικό, κυρίως αντισημιτικών σχολίων, που του έχει κλείσει την «πόρτα» σχεδόν σε όλα τα social media. Η Meta τον έχει μπλοκάρει αρκετές φορές, αφού κατά εξακολούθηση παραβιάζει την πολιτική της εταιρείας με τις αναρτήσεις του. Το Twitter φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού μόλις πριν από 2 μήνες ο λογαριασμός του Ye στο Twitter αποκαταστάθηκε με πρωτοβουλία του Musk.

    Δεν είναι δύσκολο όμως κάποιος να μαντέψει τη συνέχεια. Το Twitter ανέστειλε και πάλι το λογαριασμό του West, καθώς μηνύματά του παραβίασαν τους κανόνες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανάρτηση της εικόνας ενός αγκυλωτού σταυρού που μπλέκεται με ένα άστρο του Δαυίδ.

    Ο Elon Musk δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει το γεγονός και ανέφερε: «Έκανα ό,τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί». Συνεχίζεται, λοιπόν, η απομόνωση για τον ράπερ μετά τα πρόσφατα αντισημιτικά σχόλιά του και την εκδήλωση του θαυμασμού του για τον Χίτλερ.

    Διαβάστε επίσης: Dwayne Johnson: Επέστρεψε στο μίνι μάρκετ που έκλεβε μικρός και “ξόρκισε” το δαίμονα της σοκολάτας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles