23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Καμία σωτηρία! Ιταλός gamer αψήφησε την απαγόρευση κυκλοφορίας για τον COVID-19, για να κυνηγήσει… Pokemon!

    H Ιταλία αυτή τη στιγμή είναι η χώρα της Ευρώπης, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από το ξέσπασμα του Κορονοϊού. Με τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού αυτή τη στιγμή να έχουν ξεπεράσει στη γειτονική χώρα τα 41.000 και τους νεκρούς να ανέρχονται σε περισσότερους από 3400, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από δραματική. Όπως αντιλαμβάνεστε στην Ιταλία υπάρχει αυτή τη στιγμή καθολικό lock down και απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των ειδικών και να μείνουν στα σπίτια τους.

    Ωστόσο, ένας φανατικός gamer δεν φάνηκε να πτοείται και ιδιαίτερα από τις συστάσεις και τις απαγορεύσεις της ιταλικής κυβέρνησης και αποφάσισε να βγει από το σπίτι του στην πόλη San Fermo της Βορείου Ιταλίας για να κυνηγήσει… Pokemon στο δημοφιλές mobile game, Pokemon Go! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας Leggo, o άνδρας δεν ήταν μόνος του, καθώς είχε μαζί του τη νεαρή κόρη του (τώρα γίνεται δύο φορές πιο απαράδεκτη η ανεύθυνη πράξη του). Όπως μπορείτε να φανταστείτε ο φανατικός φίλος του Pokemon Go υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών που πραγματοποιούσαν περιπολία εκείνη την ώρα στους δρόμους της πόλης και μοιραία συνελήφθηκε. Όταν δε ρωτήθηκε γιατί βρισκόταν εκτός σπιτιού, εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε στους Καραμπινιέρι, ότι απλώς βγήκε για να κυνηγήσει Pokemon! Τώρα βέβαια με το πρόστιμο και την ποινή που θα του επιβληθεί, το πιθανότερο είναι ότι από εδώ και στο εξής θα κυνηγάει Pokemon στο σαλόνι του σπιτιού του… άντε το πολύ μέχρι την κρεβατοκάμαρα!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles