13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κάνε ένα διάλειμμα από τα “σοβαρά” και θυμήσου γιατί αγαπάς τη Jennifer Lopez…

    Αυτή τη φορά, αφορμή είναι η έναρξη της νέας της περιοδείας, με πρώτο σταθμό την πόλη του Παναμά. Η εκρηκτική Λατίνα ανέβηκε στη σκηνή με ένα εφαρμοστό “catsuit”, καλυμμένο από διαμάντια, τα οποία μπορούν να σε… “τυφλώσουν”, όχι όμως να σε κάνουν να χάσεις συνολικά το καλό σου γούστο…

    Αυτό ακριβώς το γούστο, δηλαδή, το οποίο αναγνωρίζει ότι, ακόμη στα 42 της, η Jennifer Lopez συνεχίζει να σε πείθει ότι παραμένει αυτό που αγάπησες… η χαρά του ματιού σου.

    Αν τώρα είσαι από αυτούς (ή αυτές) που θέλουν να διαβάσουν και τις λεπτομέρειες, σχετικά με τις ενδυματολογικές ανησυχίες της διάσημης star κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, πρόκειται για ένα outfit το οποίο δημιουργήθηκε φυσικά ειδικά για εκείνη και το διάσημο σώμα της, δεν είναι όμως το μόνο….

    Οι έξι, συνολικά, νέες δημιουργίες του Λιβανέζου σχεδιαστή, Zuhair Murad, θα αποκαλυφθούν αργά και βασανιστικά – μάλλον γιατί είναι δύσκολο να τις αντέξεις όλες μαζί. Και κάπως έτσι, προς το Νοέμβριο, θα τις πάρει μαζί της και θα μας κάνει την τιμή να έρθει και στην Ευρώπη.

    Θα μπορούσες να υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα την τιμήσεις, αν είχες λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά σου, προς το παρόν όμως μπορείς απλά να τη θαυμάσεις στις φωτογραφίες. Και λίγο μετά, να επιστρέψεις στα καθημερινά σου…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles