20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κάνε όνειρα. Αυτό είναι το πιο χλιδάτο smartphone ever

    Κρίση, ποια κρίση; Για την Tag Heuer θα υπάρχει πάντα κοινό να αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν της. Ακόμη και αν μιλάμε για ένα Android smartphone με τιμή καταλόγου 2.800 ευρώ.

    Παρεμπιπτόντως το όνομα του είναι εντελώς ξενέρωτο. Ποιος μπορεί να θυμάται μια συσκευή που λέγεται Racer; Έτσι έχει βαπτίσει η ZTE και ένα δικό της κινητό. Χαρά που θα κάνουν οι Κινέζοι…

    Επίσης όσο και αν ψάξεις, δεν θα βρεις πουθενά το PDF με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που κάνει η εταιρία είναι να διαφημίζει όπου βρεθεί τα υλικά κατασκευής και μόνο. Carbon, τιτάνιο και κατασκευή που αντέχει σε πτώσεις και κακουχίες. Δεν έχουμε ιδέα τι επεξεργαστή διαθέτει, αλλά στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις ότι αναφέρει ξεκάθαρα το “latest Adnroid software” αλλά και το 3D user interface ή με άλλα λόγια το Racer θα εξοπλίζεται με κάποιο custom front-end στα πρότυπα της εταιρίας.

    Ναι έχει και ανταγωνισμό. Το BlackBerry Porsche P’ 9981. Αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, μην ανησυχείς. Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στο ίδιο δίλημμα με εσένα.

    Μόνο κάνε υπομονή λίγο ακόμη γιατί η συσκευή κυκλοφορεί τον Ιούλιο και μπορεί να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου ξεκινώντας από εδώ. Καλή σου τύχη.

    Δες τώρα και το βίντεο.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles